Teknoloji

Galaxy Tab S9 Ultra’nın çıkışının yaklaştığını gösteren bir işaret daha geldi

galaxy tab s9 ultra

Galaxy Tab S9 Ultra, Samsung’un 2023 model tablet portföyünün amiral gemisi olacak. Dedikodulara göre, bu tablet hem özellikleri hem de fiyatları itibarıyla Apple’ın iPad Pro’suyla aynı yerde duracak. İnternete sızan bir ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) sertifikası, tabletin piyasaya çıkışının çok yakın olduğunu gösteriyor.

FCC sertifikaları genellikle ürünler hakkında pek fazla bilgi vermiyor. Bu durum Tab S9 Ultra için de değişmiyor. Ancak daha önce ortaya çıkan sızıntılar sayesinde tabletin özellikleri konusunda bilgi edinmek mümkün olmuştu.

Tabletin 14.6 inç büyüklüğünde 120 Hz OLED ekranla gelmesi bekleniyor. 45W hızlı şarj desteğine sahip 11200 mAh pil taşıyan tabletin kalbinde ise Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin bulunması bekleniyor. IP68 sertifikası da tabletin özellikleri arasında sayılıyor.

https://twitter.com/_snoopytech_/status/1667169081399685121

Galaxy Tab S9 Ultra ne zaman tanıtılacak?

Galaxy Tab S9 Ultra’nın yılın ikinci yarısında tanıtılması artık kesinleşmiş gibi görünüyor. Samsung’un yeni tabletlerini 26 Temmuz’da düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 ile birlikte gözler önüne çıkarmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER