Teknoloji

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy Tab S9 Ultra’nın tasarımı ortaya çıktı

galaxy tab s9 ultra

Galaxy Tab S9 Ultra, 2023’ün merakla beklenen tabletleri arasında yer alıyor. Samsung’un amiral gemisi tabletini yaz aylarında Unpacked etkinliğinde yeni katlanabilir telefonlarıyla birlikte gözler önüne çıkarması bekleniyor. Tablete ait olduğu belirtilen ilk görsellerin paylaşılması, heyecanı biraz daha artıracak gibi görünüyor.

Tab S9 Ultra’nın selefi Tab S8 Ultra gibi 14.8 inç büyüklüğünde bir ekranla geleceğine dair haberler daha önce sızmıştı. Görseller, ekranın boyutu konusunda daha net bir fikir edinmeyi sağlıyor. Buna ek olarak, arka kameralar dışında Tab S9 Ultra’nın tasarımının Tab S8 Ultra’nınkinden pek farklı görünmemesi de sızıntılarda dikkat çeken bir diğer nokta oluyor.

Tab S9 Ultra’da arka kameralar biraz daha yükseltilmiş ve büyük görünüyor. Kameraların aynı modül üzerine yerleştirilmediğini ve birbirleriyle bağlantısız şekilde durduklarını da belirtmekte fayda var.

Galaxy Tab S9 Ultra Snapdragon 8 Gen 2 ile gelecek

Görsel farklar az olsa da, Tab S9 Ultra teknik özellikleri itibarıyla selefini sollayacak gibi görünüyor. Yeni tableti daha ileriye taşıyacak özellikler arasında Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin varlığı öne çıkıyor. 16 GB RAM de tabletin performansını yukarıya taşıyacak noktalar arasında yer alıyor.

Galaxy Tab S9 Ultra büyük ihtimalle, yukarıda da belirttiğimiz gibi, yaz aylarında tanıtılacak. Dolayısıyla önümüzdeki dönemde tabletle ilgili yeni bilgilerle karşılaşmak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER