Teknoloji

Galaxy S7 modelinin teknik özellikleri AnTuTu ile sızdı

Galaxy S7

AnTuTu Weibo hesabı üzerinden Samsung Galaxy S7’nin saptanan teknik özelliklerini paylaştı. Bunlar 5.1 inç ekranlı, SM-G935A numarasını taşıyan modele ait gibi görünüyor. Görünüşe göre, bu model Snapdragon 820 işlemcili versiyon ve muhtemelen Samsung Galaxy S7 edge+ versiyonuyla aynı teknik özelliklere sahip.

Snapdragon 820 işlemciye 4 GB RAM eşlik ediyor. Android 6.0 Marshmallow ile çalıştığı tespit edilen cihazda tabii ki TouchWiz kullanıcı arayüzü de bulunuyordur. Detayları paylaşılan cihazda 64 GB dahili hafıza var, ancak Samsung muhtemelen 32 GB kapasiteli versiyon da çıkaracaktır. microSD kart yuvasının bahsi geçmiyor.

galaxy-s7-antutu-120116

Galaxy S7 yeni bir kamera sensörüne sahip olacak

S7’nin yeni bir kamera sistemi bulunuyor. Arkada 12 megapiksel BRITECELL sensör, önde de 5 megapiksel çözünürlüklü kamera yer alacak gibi görünüyor. Yeni kameranın mevcut modeldekine göre daha iyi düşük ışık performansı ve daha geniş dinamik aralığa sahip olduğu söyleniyor.

Samsung Galaxy S7’nin içinde ikiden fazla cihaz barındıran bir aile olarak geleceği söyleniyor. Muhtemelen 5.1, 5.5 ve 6 inç ekranlı modeller barındıracak bu ailenin üyelerinde Snapdragon ve Exynos yongalarının nasıl paylaşılacağı ise henüz bilinmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER