Teknoloji

Galaxy S23 serisinin beklendiği gelecek Unpacked etkinliğinin tarihi resmileşti

galaxy s23 tanıtım
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung, Galaxy S23 tanıtım etkinliği olması beklenen gelecek Galaxy Unpacked etkinliğini 1 Şubat’ta düzenliyor. Aslında şirket, birkaç gün önce bu tanıtım tarihini yanlışlıkla sızdırmıştı.

Etkinlik, San Francisco’daki Masonic Auditorium’da gerçekleşecek. Samsung tam olarak neyin duyurulacağını söylemese de, burada Galaxy S23 serisinin yeni üyelerini göreceğimiz neredeyse kesin gibi görünüyor.

Ayrıca şirket, henüz adı konulmamış bir cihazı satın almaya istekli olanlar için ön sipariş rezervasyon teşviklerini en azından yurt dışında geri getiriyor. Rezervasyon yapanlar, bir cihaz için ön sipariş vermeleri durumunda 50 dolar, iki cihaz için ön sipariş vermeleri durumunda 100 dolar Samsung mağaza kredisine hak kazanıyor.

galaxy s23 tanıtım

1 Şubat Galaxy Unpacked etkinliği saat kaçta başlayacak?

Etkinlik 1 Şubat 2023 Çarşamba günü Türkiye saatiyle 21.00’de başlayacak. İnternet üzerinden de canlı yayın olacak.

Eğer şimdiye kadar çıkan söylentiler doğruysa, Galaxy S23 serisi, Ultra’da 200 megapiksel sensörün ilk kez görünmesi gibi bazı ilginç kamera yenilikleri içerebilir. S22 Ultra, 2022’nin en iyi mobil kamera sistemlerinden biriydi. Bu nedenle 1 Şubat’ta onu ne gibi yeniliklerin takip edeceğini görmeyi merakla bekliyoruz.

İLGİLİ HABERLER