Teknoloji

Galaxy S21 serisinin renk seçenekleri fotoğraflarla görüldü

galaxy s21

Samsung’un yeni Galaxy S21 serisi birkaç farklı renkte gelecek. WinFuture tarafından paylaşılan basın fotoğraflarına bakarsak, yeni renklerin arasında açık mor / lavanta, gri, siyah, beyaz ve gül pembesini göreceğiz.

Bazı renklerin S21 serisi içindeki belirli telefonlara özel olacağı Android Police sitesi tarafından dile getiriliyor. Ayrıca Samsung, her bir rengin önüne “Phantom”, yani “hayali” kelimesini de ekleyecek. Böylelikle renklerin solgun görünümüne de vurgu yapmış olacak.

Dedikodulara göre, 6.2 inç ekranlı temel S21 modeli hayali lavanta, hayali pembe, hayali gri ve hayali beyaz renklerle çıkacak. Diğer yandan 6.7 inç S21 Plus modelini ise hayali gri, hayali siyah ve hayali lavanta renkleriyle göreceğiz. Son olarak 6.8 inç ekranlı S21 Ultra ise sadece iki renkte gelecek. Bunlar da hayali siyah ve hayali gümüş renkler olacak.

Her yeni telefonun arkasındaki kamera çıkıntısı telefonun kenarı boyunca uzanan bir metal hattan oluşacak. Bunların yüzeyi de yeni renklere uyum gösterecek biçimde olacak. WinFuture, S21 Ultra’nın bazı taslak fotoğraflarını da yayınladı. Bu sayede kameralarla doldurulmuş telefonun arkasını daha iyi şekilde görüyoruz.

Galaxy S21 serisi için konuşulan özellikler

Sızdırılan görüntülerin yanı sıra, hem WinFuture hem de Android Police, S21 Ultra’nın S Pen desteğine sahip olacağını söylüyor. Samsung tarafından yayımlanan bir blog yazısı da S Pen’in Note serisinin ötesine gelebileceğini doğruluyordu. S Pen’in ayrı satılacağı konuşuluyor. Samsung, Note serisi telefonların barındırdığı gibi S Pen yuvası barındırmayan telefonlar için kalemin yerleştirilebileceği bir kılıf çıkarabilir. Konuşulan bu büyük değişikliğe rağmen Samsung, Galaxy Note serisinin bir süre daha etrafta olacağını söylüyor.

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy telefon serisinin nasıl olacağını ocak ayında göreceğiz. Android Police sitesinin derlediği bazı bilgilere göre, 5G ve Wi-Fi 6 desteği de olacak. Pil kapasiteleri de 4000-5000 mAh arasında değişecek. Ülkelere göre Snapdragon 888 veya Exynos 2100 kullanılacak. Türkiye’de ise büyük ihtimalle ikinci işlemci seçeneğini göreceğiz.

Bu yeni Galaxy telefonlarının tanıtılacağı Samsung etkinliği, daha önce sızdırılan yeni Galaxy Buds Pro kulaklıkların tanıtımına da ev sahipliği yapacak. Etkinliğin 14 Ocak tarihinde gerçekleştirileceği konuşuluyor.

İLGİLİ HABERLER