Teknoloji

Galaxy M22 Android 12 ve One UI 4.1 güncellemesini alıyor

samsung galaxy m22

Samsung akıllı telefonlarına en yeni Android sürümlerini götürme konusunda geçtiğimiz yıllara kıyasla ciddi anlamda aşama kaydetmiş durumda. Yine de, şirketin portföyünde çok sayıda telefonun olması bazı cihazlara güncelleme sırasının biraz geç gelmesine neden olabiliyor. Geçtiğimiz yılın eylül ayında resmiyet kazanan Galaxy M22 de Android 12 ve One UI 4.1 güncellemesini sonunda almaya başladı.

Güncelleme paketinde Android 12 ve One UI 4.1 ile birlikte geçtiğimiz nisan ayına ait Android güvenlik yaması da bulunuyor. Söz konusu yama artık güncelliğini yitirmiş olsa da, M22 uygun fiyatlı bir telefon olduğu için bu durum hoş görülebilir.

Galaxy M22 uygun fiyatlı bir telefon olduğu için One UI 4.1’in Core versiyonuna sahip. Bu nedenle üst segment telefonlardaki bazı özellikler bu cihazda bulunmuyor. Ancak bu durumun One UI 4.1’le oluşmadığını ve M22’nin çıkışından beri geçerli olduğunu belirtmek gerekiyor.

Galaxy M22 kullanıcılarına Android 12 ve One UI 4.1’i getiren güncelleme, M225FVXXU4BFD8 seri numarasıyla Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da dağıtıma çıktı. Güncellemenin kısa süre içinde diğer ülkelerde de kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER