Teknoloji

Yeni sızıntı Galaxy A32 5G’nin tasarımını daha detaylı gösteriyor

galaxy a32 5g

Samsung Galaxy A32 5G ve tasarımı konusunda ilk işaret, kısa süre önce ortaya çıkan kılıf görselleri olmuştu. OnLeaks tarafından paylaşılan CAD taslakları sayesinde telefonun tasarımını daha net biçimde görmek mümkün oluyor.

Sızan görsellere göre, A32 5G 6.5 inç büyüklüğünde Sonsuz-V ekran bulunuyor. Bu ekran adını üzerindeki V harfi şeklindeki çentikten alıyor. Akıllı telefonun plastik kaplı arka paneli parlak bir görünüme sahip.

Panelin sol üst köşesinde dikey olarak sıralanmış üç kamera sensörü bulunuyor. Bu üç sensörün yanında LED flaş ve fonksiyonu şu an için bilinmeyen başka bir sensör daha yer alıyor.

galaxy a32 5g164.2 x 76.1 x 9.1 mm. boyutlarındaki telefonun parmak izi tarayıcısı da güç butonuna yerleştirilmiş. Sağ kenardaki güç butonuna ses kontrol tuşları eşlik ediyor. Sol kenarda ise SIM kart yuvasının yer aldığı görülüyor. Alt kenarda ise USB-C girişinin yanı sıra hoparlör, mikrofon ızgarası ve 3.5 mm. kulaklık jakı bulunuyor.

Galaxy A32 5G ile ilgili teknik detaylar şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak tasarımın ortaya çıkması, yakında teknik bilgilerin de netleşebileceğini gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER