Teknoloji

Galaxy A01 Core sızan fotoğraf sayesinde ilk kez görüldü

galaxy a01 core
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Galaxy A01, Samsung’un A serisinin hâlihazırdaki en uygun fiyatlı üyesi konumunda. Güney Koreli şirket, bu cihazın yanına fiyatı daha da aşağıda olan başka bir cihaz daha eklemeye hazırlanıyor. Galaxy A01 Core adını taşıması beklenen cihazın varlığını gösteren sertifikalar bir süre önce ortaya çıkmıştı.

Bunlara şimdi de telefonun tasarımını görmeyi sağlayan bir fotoğraf eklendi. Fotoğrafın ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılmış olması, gerçek çıkma ihtimalini önemli ölçüde yükseltiyor.

A01 Core’da 5.14 inç büyüklüğünde, 720p çözünürlüklü bir TFT ekranın bulunması bekleniyor. Bu ekranın üst ve alt çerçevelerinin aynı kalınlıkta olduğu fotoğrafta fark ediliyor. Mediatek MT6739WW işlemciye 1 GB RAM’in eşlik edeceği telefon, kutusundan Android 10 işletim sistemi ve One UI Core kullanıcı arayüzüyle çıkacak.

Akıllı telefonun mahyalı arka panel tasarımı da fotoğrafta dikkat çeken unsurlar arasında yer alıyor. Buradaki tek kameraya LED flaş eşlik ediyor. Kameranın özellikleri ise şu an için belirsizliğini koruyor.

Galaxy A01 Core fotoğrafta kırmızı ve mavi renk seçenekleriyle görülüyor. Samsung’un telefonun tek ve çift SIM versiyonlarını kullanıcıların karşısına çıkarması bekleniyor. A01 Core’un pilinin çıkarılabilir olacağı da cihaza dair bilinenler arasında bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER