Teknoloji

Fujitsu’nun 2011 model tableti görücüye çıktı – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Fujitsu 2011’e dair tablet planları hakkında daha fazla konuşmaya başladı. Öyle ki, Münih’te düzenlenen Visit 2010 etkinliğinde bir tablet taslağı görücüye çıkarıldı. Fujitsu tableti gösterse de, hâla bu tabletin teknik özellikleri hakkında fazla detay vermiyor. Ancak bu tabletin 10.1 inç’lik ekrana sahip olduğu ve bu ekranın “her taraf ve açıdan sınıfının en iyi görünebilirliğini barındırdığı” dile getiriliyor.

Şirket tablet pazarına “yeniden giriş” yapmadığını söylemekte ısrar etse de, şirket daha önce de bazı tablet modelleri çıkarmıştı. Fujitsu’nun Stylistic serisi son aylarda fazla dikkat çekmemişti, yeni versiyonlar ise eski mevcut tabletlerin yerini almaksızın onlarla birlikte pazarlanacak.

Fujitsu’nun hedeflediği kitle de biraz belirsiz. Şirketin yayınladığı son basın bültenlerinin birisinde “BT altyapısıyla uyum içinde çalışacak” bir cihazla “kurumsal çevrelerde yaygın kullanım” aradığını söylerken sanki gözüne HP Slate 500’i rakip kestirmiş gibi görünüyor. Ancak öte yandan “günlük işlerini yerine getirmek için şık bir tablet arayan orta üst seviyedeki bireysel veya yaratıcı kullanıcıları” hedeflediğini belirterek hem işte hem de özel yaşamda aynı cihazı kullanacak kişilere de atıfta bulunuyor. Fujitsu’dan karışık mesajlar, ancak gelecek senenin başından itibaren çıkması beklenen tabletler öncesinde bu mesajları değerlendirecek yeterli zaman var.

Video: Fujitsu’dan yeni bir tablet modeli

İlgili – Notebook Italia

İLGİLİ HABERLER