Fırsatlar

BİM, 10 Mayıs 2024 tarihinde anneler için Philips Air Fryer XXL HD9650/90’ı sunuyor

bim 10 mayıs 2024

Anneler Günü yaklaşırken farklı satış kanallarında özel fırsatlar görüyoruz. Birçok annenin favori mutfak ürünü arasında yer aldığını düşündüğümüz airfryer’lar da güzel bir hediye olacaktır. Philips Airfryer XXL HD9650/90 modeli, BİM 10 Mayıs 2024 ürünleri arasında yer alıyor. Bu ürünü 6.199 TL’lik bir fiyattan satın almanız mümkün olacak.

Bu arada şu anda aynı ürün Amazon.com.tr’de de mevcut ve en çok satın alınan ürünler arasında ilk sırada geliyor. Üstelik 5.799 TL ile, BİM’dekine göre daha ucuza satın almanız mümkün oluyor.

Philips Airfryer XXL HD9650/90 özellikleri: Sağlıklı ve lezzetli yemeklerin anahtarı

Philips Airfryer XXL HD9650/90, maksimum lezzeti minimum yağ kullanarak sunan devrim niteliğinde bir mutfak aletidir. Özel Fat Removal teknolojisi sayesinde yiyeceklerden fazla yağı ayırarak hapseder ve daha sağlıklı yemekler hazırlamanızı sağlar. Rapid Air teknolojisi ile birlikte, dışı çıtır çıtır, içi yumuşacık nefis yiyeceklerin tadını çıkarabilirsiniz.

XXL aile boyu kapasitesi ile Philips Airfryer XXL, büyük ve lezzetli yemekleri kolayca pişirmenize olanak tanır. Bütün bir tavuk veya 1,4 kg’ye kadar kızartma pişirerek acıkmış aile fertlerinizi ya da arkadaşlarınızı mutlu edebilirsiniz. 7,3 litrelik geniş sepeti sayesinde altı porsiyona kadar servis yapabilirsiniz.

Philips Airfryer XXL, kullanışlı Sıcak Tutma modu ile yemeğinizi 30 dakikaya kadar ideal sıcaklıkta tutar, böylece dilediğiniz zaman yemeğin tadını çıkarabilirsiniz. Rapid Air teknolojisi, 7 kat daha hızlı hava akışı sağlayarak çıtır çıtır yiyecekler hazırlamanızı mümkün kılar. Geleneksel bir fırına göre %70’e kadar daha az enerji tüketerek ve %50’ye kadar daha hızlı pişirerek size zaman ve enerji tasarrufu sağlar.

Temizlik konusunda da Philips Airfryer XXL oldukça pratiktir. QuickClean özellikli çıkarılabilir parçaları ve bulaşık makinesinde yıkanabilir yapısı sayesinde kolayca temizlenebilir. Çok az yağ kullanarak veya hiç yağ kullanmadan kızartma yapabilen Airfryer, %90’a kadar daha az yağ ile bol yağda kızartılmış gibi leziz ve çıtır çıtır yiyecekler sunar.

Dijital ekranında bulunan 5 adet önceden ayarlanmış pişirme programı ile kullanımı son derece kolaydır. Dondurulmuş patates, et, balık, bütün tavuk ve tavuk butlarını tek bir düğmeye basarak pişirebilirsiniz. QuickControl düğmesi ile sıcaklık ve pişirme süresini ayarlayabilirsiniz. Kızartma, fırınlama, ızgara, fırında kızartma ve hatta ısıtma gibi pek çok pişirme yöntemiyle yüzlerce farklı yemek yapabilirsiniz.

Philips Airfryer XXL HD9650/90 ile birlikte gelen özel HomeID uygulaması, yüzlerce harika tarif sunarak yemek repertuvarınızı genişletmenize yardımcı olur. Bu şık ve siyah tasarımlı mutfak aleti, sağlıklı ve lezzetli yemeklerin anahtarını size sunar. Philips Airfryer XXL ile mutfakta geçirdiğiniz zamanı keyifli ve verimli hale getirin.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER