Fırsatlar

2024 model Huawei MateBook D14 2024’te Anneler Günü için isabetli indirim kuponu

huawei matebook d14

Huawei’nin 2024 yılının başlarında Türkiye’de satışa sunmuş olduğu, Intel Core i5 12450 H işlemcili MateBook D14, yaklaşan Anneler Günü ile bağlantılı bir kampanya ile Hepsiburada’da satılıyor. Dizüstü bilgisayar, yüzde 2’lik bir indirimle 19.599 TL’ye satılıyor. Dahası, satın alırken yararlanacağınız 1000 TL’lik indirim kuponu sayesinde fiyat dikkate değer oranda aşağı iniyor.

Söz konusu indirim kuponunu satın alma sırasında sepet bölümünde görebilir ve hemen kullanarak indirimi yansıtabilirsiniz.

Huawei MateBook D14 2024, Anneler Günü için güzel bir teknolojik hediye

Anneler Günü yaklaşırken, annenize olan sevginizi ve minnettarlığınızı ifade etmenin en güzel yollarından biri, ona özel bir hediye vermektir. Bu özel günde, annenizin hayatını kolaylaştıracak ve onu mutlu edecek bir hediye olarak Huawei Matebook D14 2024’ü düşünebilirsiniz.

Huawei Matebook D14 2024, 12. nesil Intel Core i5 12450H işlemcisi, 8GB LPDDR4X belleği ve 512GB SSD depolama alanı ile güçlü bir performans sunar. Bu özellikler, annenizin günlük işlerini hızlı ve verimli bir şekilde tamamlamasına yardımcı olacaktır. Ayrıca, Windows 11 Home işletim sistemi sayesinde kullanımı kolay ve sezgisel bir deneyim yaşayacaktır.

14 inç Full HD IPS ekranı, canlı renkler ve geniş izleme açıları sunarken, annenizin multimedya deneyimini zenginleştirecektir. İster fotoğraflara bakarken, ister film izlerken, bu ekran sayesinde her ayrıntıyı net bir şekilde görebilecektir. Dahili ekran kartı, görsel içeriklerin sorunsuz bir şekilde oynatılmasını sağlar.

Taşınabilir ve hafif tasarımı ile Huawei Matebook D14 2024, annenizin kolayca yanında taşıyabileceği bir cihaz olacaktır. Sadece 1-2 kg ağırlığındaki bu dizüstü bilgisayar, annenizin hareket halindeyken bile işlerini yapmasına olanak tanır. Uzun pil ömrü sayesinde, şarj cihazını yanında taşıma zorunluluğu olmadan günlük kullanım için yeterli olacaktır.

Parmak izi okuyucu ve HD webcam gibi ek özellikler, annenizin güvenliğini ve iletişim ihtiyaçlarını karşılar. Q Türkçe klavye sayesinde, Türkçe karakterleri kolayca kullanabilecektir. Ayrıca, cihazın şık ve modern tasarımı, annenizin tarzına uyum sağlayacak ve ona kendini özel hissettirecektir.

Huawei Matebook D14 2024, Anneler Günü için mükemmel bir hediye seçeneğidir. Güçlü performansı, etkileyici ekranı, taşınabilirliği ve kullanışlı özellikleri ile annenizin hayatını kolaylaştıracak ve onu mutlu edecektir. Bu özel günde, annenize olan sevginizi ve şükranınızı Huawei Matebook D14 2024 ile gösterin ve onun yüzündeki gülümsemeyi görün.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER