Teknoloji

Yeni Motorola Razr+’ta tasarım değişmeyecek

Motorola Razr+, piyasadaki en iyi katlanabilir telefonlar arasında sayılıyor. Telefonun yeni versiyonu için de zaman yaklaşıyor gibi görünüyor. İnternete sızan ve yeni Motorola Razr+ modeline ait olduğu söylenen görseller, potansiyel kullanıcıları büyük bir değişimin beklemediğini gösteriyor.

Razr+ geçtiğimiz yıl daha önceki iki nesle kıyasla oldukça farklı bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Klasik Razr ile olan benzerliklerinden arınan telefon, büyük ve yetenekli bir kapak ekranı ve güçlü özellik setiyle dikkat çekmişti.

Razr+ uluslararası pazara Razr 40 Ultra adıyla 2023’ün haziran ayında açılmıştı. Bu da telefonun takipçisi için çıkış penceresinin aralandığı anlamına geliyor. Ancak şimdiye kadar telefon hakkında pek fazla detay duyulmamıştı.

yeni motorola razr+

91Mobiles sitesi tarafından paylaşılan ve 2024 model Razr+’a ait olduğu belirtilen görseller, tasarımın hemen hemen aynı olduğunu gözler önüne seriyor. Yine uzun ve menteşeli bir tasarım, arka kapağa yerleştirilen iki kamera ve altında ekran bulunan cam levha göze çarpıyor.

Yeni Motorola Razr+ üç renkle gelecek

M

Habere göre telefon için mavi, turuncu ve yeşil renk seçenekleri sunulacak. 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanına sahip versiyon da kullanıcıların karşısına çıkacak. Mevcut Razr+ modellerinde kapasite 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla sınırlıydı.

Yeni Motorola Razr+ hakkında bilinenler şimdilik bunlar. Ancak önümüzdeki dönemde başka detayların da gün yüzüne çıkması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER