Teknoloji

Sony yeni State of Play etkinliğinde Final Fantasy VII Rebirth hakkında önemli detaylar paylaşacak

Final Fantasy VII Rebirth

Final Fantasy hayranları, Sony‘nin sıradaki State of Play etkinliği için zaman ayırmak isteyebilir. Şirket dün geceki etkinliği tamamlamadan önce, bir sonraki State of Play’de yeni oynanış detaylarını paylaşacağını ve Final Fantasy VII Rebirth hakkında “hayranların kaçırmak istemeyeceği türden heyecan uyandıran bilgiler” paylaşacağını açıkladı. Şirket, 29 Şubat 2024’te PlayStation 5’e gelecek olan Final Fantasy VIII Remake’in devam oyununa geniş bir bakış atılacağının da sözünü verdi.

Aksiyon rol yapma oyunu, planlanan üçlemenin ilk oyununun kaldığı yerden devam edecek. Oyuncular, ilk oyunun etkinliklerinde eko-terörist grubu Avalanche’a katılan Cloud Strife’ı öncelikli olarak kontrol etmeyi sürdürecek.

İlk oyunda sadece bir flashback sahnesinde yer alan Zack Fair’in bu sefer daha büyük bir rol oynaması bekleniyor. Yeni oyunlar eski Final Fantasy VII’yi temel alırken, orijinal oyunun hikayesi ve karakter gelişiminde yeniden tasarlanmış öğeler, yeni konseptler ve genişletmeler (hatta belki değişiklikler) içeriyor.

Final Fantasy VII Rebirth hakkındaki paylaşımlar bir süredir devam ediyor

Sony bir süredir fragmanlar aracılığıyla hayranlara Rebirth’ten kısa görüntüler sunuyor. Ancak yeni State of Play etkinliği onlara ne bekleyebilecekleri konusunda çok daha iyi bir fikir verecek gibi görünüyor. Bu etkinlik 7 Şubat’ta Türkiye saatiyle 02.30’da başlayacak.

İLGİLİ HABERLER