EğlenceManşetler

Death Stranding 2: On the Beach ilk oyundan daha şaşırtıcı bir deneyim yaşatacak

Death Stranding 2: On the Beach

Sony’nin en yeni State of Play etkinliğinde dikkat çekici paylaşımlar yapıldı. Bunların en önemlilerinden birisi de Death Stranding 2: On the Beach için ilk fragmanın yayınlanması oldu. Hideo Kojima’nın imzasını taşıyan oyunun neredeyse 10 dakikalık ilk fragmanı şimdiden heyecan yaratıyor.

Norman Reedus tarafından canlandırılan Sam’in fragmanda görülmesi, ilk oyunu oynamayanlar için pek mantıklı görünmeyebilir. Hatta ilk oyunu oynayanlar için de bu fragmanda görülenlerin pek fazla anlam ifade etmeyeceği söylenebilir. Bunların dışında oyuncular büyük bir sarı sırt çantasıyla etrafta dolaşıyor.

Yeni oyunda oyuncaların bir şeyi teslim etmek için oradan oraya koşturmasına gerek kalmayacak gibi görünüyor. Çünkü bunu botlar yapabilecek. Asıl sürpriz, Sam’in Troy Baker tarafından canlandırılan kardeşinin kardeşinin karşısına geçmesi olacak. Tüm bunların ne anlama geldiğini görmek içinse biraz sabretmek gerekecek. Zira yeni Death Stranding oyunu 2025’ten önce yayınlanmayacak.

Kojima, Death Stranding 2: On the Beach dışında başka bir oyun üstünde daha çalışıyor

Hideo Kojima, yeni Death Stranding dışında başka bir oyun üstünde daha çalışmaya başladığını açıkladı. Bu oyun için çalışmalar Death Stranding tamamlandıktan sonra hızlanacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER