Teknoloji

Star Wars heyecanına bir katkı da Facebook Messenger’dan

facebook messenger star wars

Star Wars (Yıldız Savaşları) serisinin dokuzuncu filmi The Rise of Skywalker (Skywalker’ın Yükselişi), önümüzdeki hafta vizyona girecek. Serinin hayranlarının uzun süredir bekledikleri film için heyecan gitgide artarken, farklı platformlar da bu artışa katkıda bulunuyor. Bu platformlardan biri olan Facebook Messenger, kullanıcılarına özel Star Wars teması ve içerikleri sunuyor.

Facebook Messenger’ın sohbet ekranı için sınırlı süreli olarak sunulan Star Wars teması, ekstra içerikler bakımından da oldukça zengin. The Rise of Skywalker’dan hareketle hazırlanan reaksiyonlar ve çıkartmalar barındıran temada, hem aydınlık hem de karanlık taraftan karakterler bulmak mümkün.

Fotoğraflar ve video sohbetler için sunulan artırılmış gerçeklik efektleri de Star Wars paketinin sundukları arasında yer alıyor. Bu efektler sayesinde kullanıcılar Facebook Messenger üzerinden görüntülü sohbet yaparken ışık hızında ilerliyor veya X-Wing’in kokpitinde oturuyor gibi görünebilecek.

Facebook Messenger Star Wars temasına nasıl geçilecek?

Facebook Messenger’ın teması ve ekstra içerikleri, Star Wars hayranlarının yeni filme yönelik heyecanının biraz daha yükselmesi konusunda etkili olacağa benziyor.

facebook messenger star warsFacebook Messenger’ı kullananlar, uygulamanın tema seçenekleri menüsü üzerinden Star Wars temasına geçiş yapabilecek. Çıkartma ve filtrelerin kullanımı için de Star Wars temasının aktif hâle getirilmesi gerek gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER