Teknoloji

CyanogenMod 9’un Müzik uygulaması Android 4.0 cihazları için yayınlandı

CyanogenMod 9‘u Android cihazlarına yüklemek için sabırsızlananlar en azından şimdilik bunun az bir kısmıyla idare edebilir. Andrew Neal adlı geliştirici Android’e özel olarak geliştirmiş olduğu Müzik uygulamasının beta sürümünü yayınladı. Android 4.0 ile yüklü olan bir cihaza sahip olma şansı elde edenler bu Müzik uygulamasını cihazlarına yükleyebilirler.

Söz konusu uygulama, Android Tasarım Kılavuzu’ndan önce geliştirilmiş olmasına rağmen doğal bir Ice Cream Sandwich uygulaması görünümüne sahip. Android’in varsayılan müzik uygulamasının üstüne eklenmiş çeşitli özelleştirmeler de uygulamada sunuluyor, bunların arasında dokunmatik hareketler, partilere özel karıştırma modu, şarkıları silme, zil sesi olarak belirleme, uygulama geneline arama yapma, özelleştirilebilir çalma listeleri, bildirim tepsisinde özeleştirilmiş kontroller, çeşitli bileşenler, salla ve ters çevir hareketleri ve dahası yeni uygulamayla birlikte sunuluyor. Neal, bu uygulama için bir tema motoru da hazırlamış. Ayrıca bu Müzik uygulaması CM9’da yer aldığında kendi temasını hazır hâle getirmek isteyen yazılımcılara da basit bir tema sunuyor.

Sözünü ettiğimiz bu Müzik uygulamasını aşağıdaki bağlantı üzerinden indirebilirsiniz. Ya da hem CyanogenMod 9 hem de Android Market’te çıkmasını bekleyebilirsiniz. Tabii, Android Market’te yer alması için uygun bir isim bulması da gerekiyor.

İlgili – Seeing Pixels

İLGİLİ HABERLER