Ulaşım

BMW i3 Urban Suite “butik otel rahatlığı” sunacak

bmw i3 urban suite

Otomobil üreticileri uzun süredir CES’in önemli misafirleri arasında bulunuyor. Bu durum, CES 2020‘de de değişmedi. Yıllardır fuarda önemli duyurular yapan BMW, bu yıl da i3 Urban Suite modelini sergiliyor. Alman otomotiv devi, i3 Urban Suite için “#ChangeYourPerspective” (Bakış Açını Değiştir) sloganını kullanıyor.

BMW’den şimdilik i3 Urban Suite’in teknik özellikleriyle ilgili olarak somut bilgiler verilmiş değil. Ancak şirketin i3’ün kabininde yaptığı değişiklikler oldukça dikkat çekici. Sürücü koltuğuna ve gösterge paneline dokunmayan şirket, arka tarafta ise önemli değişiklikler gerçekleştirdi.

Arka koltuğu biraz daha genişleten ve ayak dayama platformu da ekleyen BMW, tavandan aşağıya uzanan elektronik ekran ve kişisel ses bölgesi gibi yenilikler de sunuyor. BMW, yeni i3’ün kabininde yolcuların kendini adeta bir butik otelde hissedeceğini belirtiyor.

BMW’den yapılan açıklamada, i3 Urban Suite’in malzeme ve üretim sürecinde şirketin “sürdürülebilir mobilite” taahhüdüne sadık kalındığına da dikkat çekiliyor. Şirketten verilen bilgiye göre; i3 Urban Suite, bütüncül bir yaklaşımla malzeme ve üretim süreçlerinin belirlenmesinde gösterilen hassasiyetten ve güç aktarım organlarının yerel sıfır emisyon üretmesine kadar tüm aşamalarda kaynakların sorumlu kullanımını destekliyor. Otomobilde kullanılan tüm kumaş ve paspas yüzeylerin tekrar tekrar geri dönüştürülebilir malzemeden üretilmesi, bu tutumun en somut örneği olarak gösteriliyor.

BMW i3 Urban Suite hakkındaki diğer detayların da kısa süre içinde kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER