Teknoloji

Microsoft beyaz Xbox Elite oyun kumandasını tanıttı

beyaz xbox elite
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

beyaz xbox eliteMicrosoft popüler Xbox Elite oyun kumandasının yeni versiyonunu gözler önüne çıkarttı. Pek çok oyuncunun beklentisi gelişmiş özelliklere sahip yeni nesil bir kumanda yönünde olsa da, şirket kumandanın beyaz versiyonunu tanıtmakla yetindi. Beyaz Xbox Elite ile Microsoft portföyüne beyaz Xbox One S ve yeni tanıtılan beyaz Xbox One X’e uygun bir seçenek eklemiş oldu.

Xbox Elite’in beyaz versiyonu, 2015’te tanıtılan orijinal versiyonla aynı tasarıma ve özelliklere sahip. Dört adet programlanabilir düğmeye, dört alternatif joystick’e ve bir adet çok yönlü alternatif pad’e sahip kumandada kişiselleştirmesi uygulaması üzerinden her oyun için özel ayarlar yapılabiliyor.

Microsoft’un yeni nesil Xbox Elite kumandasının geliştirme çalışmalarını durdurduğu söyleniyor. Yeni versiyonun en azından ertelenmiş olabileceği belirtilirken, beyaz renk seçeneğinin çıkışı da bu ihtimali biraz daha kuvvetlendiriyor.

Beyax Xbox Elite, 16 Ekim itibarıyla tüm dünyada satışa sunulacak. Oyun kumandasının ABD’deki fiyat etiketinde 149.99 dolar yazacak.

İLGİLİ HABERLER