Teknoloji

Asus Zenfone 10 resmi belgelerde görülmeye başladı

asus zenfone 10

Asus Zenfone 10 çok yakında resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım için geri sayım devam ederken, telefonla ilgili yeni haberler de geliyor. Bunların en yenisi, Zenfone 10’un Wi-Fi Alliance sertifikası alması oldu. Sertifika telefonun kutusundan Android 13 yüklü şekilde çıkacağını gösterirken; 2.4 GHz, 5 GHz ve 6 GHz bantlarının desteklendiği görülüyor.

Zenfone 10’un kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin bulunduğu biliniyor. Kablosuz şarj desteği de telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Ancak akıllı telefona dair bilinenler bunlarla sınırlı kalmıyor.

Zenfone 10’un renk seçenekleri de kısa süre önce ortaya çıkmıştı. Akıllı telefon kırmızı, yeşil, siyah, beyaz ve mavi renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak. Zenfone 10 da selefi gibi 5.9 inç büyüklüğünde bir ekranla gelecek. Ancak yeni modelde ekranın parlaklık ve performans bakımından daha yüksek bir seviyede olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Asus Zenfone 10 29 Haziran’da tanıtılacak

Asus Zenfone 10’un ana kamerasında altı eksenli gimbal sabitleme özelliğinin bulunacağı da bilinenler arasında yer alıyor. Tüm detayları öğrenmek içinse 29 Haziran’daki tanıtım etkinliğini beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER