Teknoloji

Yeni Asus Zenfone 10 sızıntısı 3.5 mm kulaklık jakının varlığını gösteriyor

asus zenfone 10

Asus Zenfone 10’un görselleri geçtiğimiz hafta internete sızmış, böylelikle telefonun tasarımını ve renk seçeneklerini görmek mümkün olmuştu. Ortaya çıkan yeni görseller, hem daha önceki sızıntıları doğruluyor hem de telefonda 3.5 mm kulaklık jakının bulunduğunu gösteriyor.

Zenfone 10’un teknik özellikleriyle ilgili tüm detaylar henüz paylaşılmış değil. Ancak akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin olduğu şimdiden biliniyor. 5.9 inç ekran, kablosuz şarj, ikinci nesil altı eksenli kamera sabitleme de telefonun diğer özellikleri arasında yer alıyor.

5.9 inç büyüklüğündeki AMOLED panelin Full HD+ çözünürlük sunacağı ve yenileme hızının da 120 Hz olacağı söyleniyor. 8 ve 16 GB RAM seçenekleri, 256 ve 512 GB depolama alanı seçenekleri ve USB-C girişi üzerinden doldurulan 5000 mAh kapasiteli pil de telefonda kullanıcıları bekliyor.

asus zenfone 10

Asus Zenfone 10’un fiyatını yanlışlıkla sızdırmıştı

Zenfone 10’un önünde 32 megapiksel bir kameranın bulunacağı konuşuluyor. Arka tarafta ise 200 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kameranın eşlik edeceği söyleniyor. Asus Zenfone 10’un 749 dolar karşılığında satılacağını daha önce yanlışlıkla sızdırmıştı. Ancak bunun baz model mi yoksa farklı bir versiyon için mi olduğu belirsizliğini koruyor.

Asus Zenfone 10, 29 Haziran’da resmen gözler önüne çıkacak. Tüm teknik özellikleri, çıkış tarihini ve fiyatı öğrenmek için bu tarihe kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER