Teknoloji

Asus Zenfone 10’un tasarımı ve renk seçenekleri ortaya çıktı

asus zenfone 10

Asus Zenfone 10 önümüzdeki hafta resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım için geri sayım devam ederken, telefona ait olduğu söylenen ve resmi olduğu tahmin edilen görseller internete sızdı. Bu görseller telefonun renk seçeneklerini de görmeyi mümkün kılıyor.

Söz konusu görseller, ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşıldı. Akıllı telefonun yeşil renk seçeneği daha önce Asus tarafından doğrulanmıştı. Yeşil dışında siyah, beyaz, kırmızı ve mora yakın bir mavi tonu da telefonun renk seçenekleri arasında yer alıyor. Zenfone 10’un 5.9 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacağı daha önce doğrulanmıştı. Ancak bu ekranın nasıl bir çözünürlüğe sahip olacağı şu an için belirsizliğini koruyor.

Zenfone 10’un çerçevesinde anten şeritleri yer alıyor. Bu da telefonun metal bir çerçeveye sahip olduğu anlamına geliyor. Sağ kenarda ses kontrol tuşları ve güç butonu bulunuyor. Güç butonunun parmak izi tarayıcısına da ev sahipliği yapması bekleniyor. Alt kenarda ise USB-C girişi, mikrofon ve hoparlör ızgarası yer alıyor.

asus zenfone 10

Asus Zenfone 10 Snapdragon 8 Gen 2 ile gelecek

Zenfone 10’un arkasındaki iki kameranın çözünürlükleri şu an için belirsizliğini koruyor. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin bulunacağı daha önce açıklanmıştı. Kablosuz şarj ve ikinci nesil altı eksenli gimbal sabitlemesi de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Asus Zenfone 10, 29 Haziran’da resmen gözler önüne çıkacak. Bu tarihten önce telefon hakkında yeni bilgiler duymak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER