Manşetler

Apple Watch Series 7 Türkiye’de satışa çıktı

apple watch series 7
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple Watch Series 7, eylül ayındaki etkinlikte iPhone 13 serisiyle birlikte tanıtılmıştı. Apple, geçen cuma günü ön satışlarına başladığı yeni akıllı saatini, ABD ve diğer önde gelen ülkelerle aynı anda Türkiye’de de satışa sundu.

Ön satış sürecinin başlamasıyla birlikte Apple Watch Series 7 modellerinin fiyatları da belli olmuştu. 41mm ve 45mm olmak üzere iki farklı kasa boyutu bulunuyor ve fiyatları sırasıyla 4399 TL ve 4699 TL olarak belirlendi. Apple Watch Series 7 koleksiyonu gece yarısı, yıldız ışığı, yeşil, yeni mavi ve (PRODUCT)RED renklerinden oluşan beş yepyeni alüminyum kasa rengiyle sunuluyor. 

Ayrıca Apple Watch modelleriyle uyumlu Apple Watch kayışlarından oluşan bir renk paleti de satışa sunuluyor. Bunlara ek olarak, Apple Watch Series 7 daha önce kullanıma sunulmuş Apple Watch kayışlarıyla da uyumluluk sunuyor. Paslanmaz çelik modeller, Apple Watch Edition, Apple Watch SE ve Apple Watch Series 3 mevcut renkleriyle devam ediyor.

Apple Watch Nike ve Apple Watch Hermès de bu sonbaharda özel yeni kayışları ve kadranlar sunuyor. Örgüsünde Nike logosu ve logo metni bulunan Nike Spor Loop üç renk seçeneğiyle sunuluyor ve ekranına dokunulduğunda, Digital Crown çevrildiğinde veya bilek hareket ettirildiğinde dinamik olarak canlanan yeni Nike Bounce saat kadranıyla akıllı bir şekilde eşleşiyor.

Apple Watch Series 7 özellikleri

Apple Watch Series 7 önemli oranda daha büyük ekran alanı ve daha ince kenarlarıyla, Apple’ın belirttiğine göre şimdiye kadar üretilmiş en büyük ve en gelişmiş ekran olan Hep Açık Retina ekrana sahip. Daha dar kenarlar ekran alanının maksimuma çıkmasını sağlarken saatin boyutlarını minimum düzeyde değiştiriyor. Apple Watch Series 7’nin tasarımı daha yumuşak, daha yuvarlatılmış köşelerle daha büyüleyici hale geldi. Yeni ekran tam ekran kadranlarının ve uygulamaların kasanın eğimine kesintisiz bir şekilde bağlanıyormuş gibi görünmesini sağlayan benzersiz bir kenara sahip.

Yeni Apple akıllı saati okumayı ve kullanmayı kolaylaştıran, büyük ekran için optimize edilmiş bir kullanıcı arayüzü ve yeni aygıt için özel olarak tasarlanmış iki eşsiz kadran (Contour ve Modular Duo) da sunuyor. Ekrandaki iyileştirmelerle, kullanıcılar yine aynı 18 saat tüm gün süren pil ömründen yararlanırken şarj işlemi şimdi %33 daha hızlı gerçekleşiyor.

Apple Watch Series 7, daha güçlü ve çatlamaya daha dayanıklı ön kristaliyle şimdiye kadarki en dayanıklı Apple Watch’tur. Toza dayanıklılık için IP6X sertifikasına sahip ilk Apple Watch’tur ve WR50 suya dayanıklılık derecesine sahiptir.

En yeni Apple Watch, sağlık ve zindelik için elektriksel kalp sensörü ve EKG uygulaması ve Kanda Oksijen sensörü ve uygulaması gibi vazgeçilmez araçlar sunmaya devam ediyor. watchOS 8, yeni Farkındalık uygulaması, yenilikçi erişilebilirlik özellikleri, Apple Wallet ile daha fazla erişim ve Ev uygulamasında daha fazla özelliğin yanı sıra Mesajlar ve Fotoğraflar uygulamasındaki iyileştirmeler aracılığıyla müşterilerin sağlıklı, aktif ve bağlı kalmalarına yardım etmeye devam ediyor.

İLGİLİ HABERLER