Manşetler

Apple Watch Series 7 için ön satışlar başladı, işte Türkiye fiyatları

apple watch series 7 türkiye fiyatları

Apple Watch Series 7 için ön satışlar, daha önce duyurulduğu gibi bugün başladı. Saat 15.00 itibarıyla Apple online mağaza veya Troy gibi yetkili Apple satıcıları üzerinden yeni nesil akıllı saatler için sipariş vermeye başlayabilirsiniz. Böylelikle Apple Watch Series 7 Türkiye fiyatları da belli oldu.

Apple Watch Series 7’nin GPS özellikli ve dolayısıyla alüminyum kasalı modelleri Türkiye’de satılıyor. 41mm ve 45mm olmak üzere iki farklı kasa boyutu varken; mavi, yeşil, yıldız ışığı, gece yarısı ve kırmızı gibi beş farklı renk seçeneği de müşterileri bekliyor.

Apple Watch Series 7 fiyatlarına gelince; 41mm modeller 4399 TL’lik fiyattan sunuluyor. 45mm’lik modellerin fiyat etiketinde ise 4699 TL yazıyor.

Apple Watch Series 7 özellikleri

Apple Watch Series 7, Apple’ın belirttiğine göre, daha dar kenarlarıyla ekran alanının maksimuma çıkmasını sağlarken saatin boyutlarını minimum düzeyde değiştiriyor. Apple Watch Series 7’nin tasarımı daha yumuşak, daha yuvarlatılmış köşelerle daha büyüleyici hale geldi. Yeni ekran tam ekran kadranlarının ve uygulamaların kasanın eğimine kesintisiz bir şekilde bağlanıyormuş gibi görünmesini sağlayan benzersiz bir kenara sahip. Apple Watch Series 7, okumayı ve kullanmayı kolaylaştıran, büyük ekran için optimize edilmiş bir kullanıcı arayüzü ve yeni aygıt için özel olarak tasarlanmış iki eşsiz kadran (Contour ve Modular Duo) da sunuyor. Ekrandaki iyileştirmelerle, kullanıcılar yine aynı 18 saat tüm gün süren pil ömründen yararlanırken şarj işlemi şimdi %33 daha hızlı gerçekleşiyor.

Apple Watch Series 7’nin ekranı, yaklaşık yüzde 20 daha büyük ekran alanına ve sadece 1,7 mm kalınlığına sahip, yani Apple Watch Series 6’nınkine göre yüzde 40 daha ince. Genel kasa boyutlarında minimum düzeyde değişiklik yaparak ekran alanını maksimuma çıkaran yenilikçi bir tasarımla, Watch Series 7, 41 mm ve 45 mm boyut seçenekleriyle sunuluyor. Bileğiniz aşağıdayken, iç mekanlarda Apple Watch Series 6’nın ekranına göre yüzde 70’e kadar daha parlak olan Hep Açık Retina ekran, bileğinizi kaldırmanıza veya ekranı uyandırmanıza gerek kalmadan kadranı görmenizi kolaylaştırıyor.

En yeni Apple Watch, sağlık ve zindelik için elektriksel kalp sensörü ve EKG uygulaması ve Kanda Oksijen sensörü ve uygulaması gibi vazgeçilmez araçlar sunmaya devam ediyor.4 WatchOS 8, yeni Farkındalık uygulaması, yenilikçi erişilebilirlik özellikleri, Apple Wallet ile daha fazla erişim ve Ev uygulamasında daha fazla özelliğin yanı sıra Mesajlar ve Fotoğraflar uygulamasındaki iyileştirmeler aracılığıyla müşterilerin sağlıklı, aktif ve bağlı kalmalarına yardım etmeye devam ediyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER