Eğlence

Apple Octavia Spencer ile polisiye dizisi çekecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

octavia spencer apple orijinal diziApple orijinal dizi sunma konusunda oldukça ciddi görünüyor. Bu içerikler için 1 milyar dolar gibi bir bütçe ayıran şirketin birlikte çalışacağı isimlere dair haberler de uzun süredir etrafta dolaşıyor. Variety’de yer alan habere göre, bu listeye yeni bir isim daha eklendi.

Apple’ın kadrosuna katılan son isim Oscar ödüllü oyuncu Octavia Spencer oldu. Spencer, Cupertino merkezli şirket için “Are You Sleeping?” (Uyuyor musun?) isimli bir projede yer alacak. Dizi, Kathleen Barber’ın aynı ismi taşıyan kitabından uyarlanacak. Kitapta babasının tüyler ürpertici ölümü bir cinayet podcast’i ile ortaya çıkan bir kadının hikayesi anlatılıyor.

“Are You Sleeping?” Amerikan toplumunda Serial ve American Crime Story gibi programlarla kendisini gösteren “gerçek suç tutkusu”nun üzerine odaklanıyor. Variety’de yer alan habere göre, Serial’ın yaratıcısı ve yapımcısı Sarah Koenig de Apple’ın projesine danışmanlık yapacak. Kitabın diziye uyarlamasını ise Nichelle Tramble gerçekleştirecek. Dizinin yapımcılığını ise oyuncu Reese Witherspoon’un “Hello Sunshine” isimli şirketi üstleniyor.

Apple orijinal dizi portföyünü yavaş yavaş genişletiyor

Apple orijinal içerik portföyünü yavaş yavaş büyütmeyi sürdürüyor. Şirketin iddialı dizi projeleri henüz ete kemiğe bürünmese de, gelen haberler beklentiyi yükseltiyor. Cupertino merkezli şirket; başrollerini Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon’ın üstlendiği bir dizi, İnanılmaz Öyküler’in yeni versiyonu ve Battlestar Galactica’nın arkasındaki isim olan Ronald D. Moore’un imzasını taşıyan bir proje üzerinde çalışıyor.

İLGİLİ HABERLER