Eğlence

Apple’ın ilk TV dizisinde Reese Witherspoon ve Jennifer Aniston oynayacak

apple

apple tv dizisiApple TV dizisi hazırlama konusundaki çalışmalarında iyiden iyiye gaza basmış gibi görünüyor. Variety’de yer alan habere göre, Cupertino merkezli şirket şimdiden iki projenin siparişini verdi. Bu projelerden birinin Steven Spielberg’ün “İnanılmaz Öyküler” isimli dizisinin yeni versiyonu olacağına dair haberler geçtiğimiz ay gündeme gelmişti. Apple’ın diğer projesine dair detaylar da yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

İkinci dizinin hikayesinin merkezinde haber kanalında yayınlanan bir sabah programı bulunacak. Dizinin başrollerini Reese Witherspoon ve Jennifer Aniston üstlenecek. Projenin ismi henüz gün yüzüne çıkmış değil. Ancak projede CNN muhabiri Brian Stelter’in “Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV” isimli kitabından yararlanılacağı söyleniyor.

The Holywood Reporter’da yer alan habere göre, Apple şimdiden dizi için iki sezonluk sipariş vermiş durumda. Dizinin senaryosunun House of Cards’ın yazım ekibinde de bulunan Jay Carson tarafından kaleme alınacağı iddia ediliyor. Carson’un başrol oyuncuları Reese Witherspoon ve Jennifer Aniston ile birlikte dizinin yapımcıları arasında yer alacağı da belirtiliyor.

Apple TV dizisi projeleri için 1 milyar dolar harcamayı planlıyor

Apple TV dizisi projelerinde önümüzdeki yıl 1 milyar dolar harcamayı planlıyor. Orijinal içerik çalışmalarının ilk örneklerini 2017’de sergileyen şirket, senaryosuz programları tercih etmişti. Planet of the Apps ve Carpool Karaoke, eleştirmenlerden çok da parlak yorumlar almamıştı. Ancak şirketin söz konusu projeleri bir deney olarak gördüğü ve böylelikle ilerlemek istediği istikamete karar verdiği söyleniyor. Asıl savaş alanı olan senaryolu içeriklerde Apple’ın neler sergileyeceği merak ediliyor.

İLGİLİ HABERLER