Manşetler

Apple, iPhone 15 ve yeni Apple Watch’lar için tarih verdi

apple iphone 15 tanıtım etkinliği wonderlust

Apple, yılın en büyük ürün lansmanına hazırlanıyor. Şirket, 12 Eylül’de Türkiye saatiyle 20.00’de başlayacak olan ve iPhone 15 serisi ile yeni Apple Watch modellerinin tanıtılacağı “Wonderlust” etkinliği için davetiyelerini gönderdi. Teknoblog’a da ulaşan davetiye; gri, mavi ve siyah Apple logolarını da içeriyor. Bu renkler, iPhone 15 Pro’nun iddia edilen renk seçeneklerine bir gönderme olabilir.

iPhone 15 için beklenen tasarım ve özellikler

Etkinlikte yıldızların en parlak olanı muhtemelen iPhone 15 serisi olacak. iPhone 15 ve iPhone 15 Plus, tasarım açısından iPhone 14’e oldukça benziyor olacak fakat bazı önemli farklılıklar da sunulacak. Ekrandaki çentik yerini, iPhone 14 Pro serisinde ilk defa gördüğümüz Dinamik Ada’ya bırakacak. Yeni modellerde bir diğer dikkat çekici değişiklik de şarj portu olabilir. Lightning portu, daha hızlı şarj olanağı sağlayabilecek USB-C ile değiştirilebilir.

apple wonderlust etkinliği davetiye

iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max modelleri ise daha büyük değişikliklerle gelebilir. Bu üst düzey telefonlar, titanyum çerçeve, daha ince çerçeveler ve büyük kamera iyileştirmeleri gibi özelliklerle donatılabilir. Ayrıca temel iPhone 15 modelleri gibi bu versiyonlarda da USB-C portlarına yer verilebilir. Ancak tüm bu iyileştirmelerin bir bedeli olacak, fiyatların yükselebileceği konuşuluyor.

Apple Watch tarafında ise yeni Series 9 akıllı saatlerin 41 ve 45 milimetre ekran seçenekleri ile tanıtılması bekleniyor. Ayrıca, Apple Watch Ultra’nın yeni bir versiyonu da gelebilir.

Apple’ın Eylül 2023 Wonderlust etkinliğiyle ilgili tüm detayları, 12 Eylül Salı akşamı saat 20.00’den itibaren Teknoblog.com’da ve sosyal medya kanallarımızda bulacaksınız. Eğer henüz takip etmediyseniz, Teknoblog’u Facebook, Twitter (X), Instagram, Threads gibi ortamlarda takibe almanızı öneririz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER