EğlenceManşetler

The Last of Us dizisinden ilk görüntüler geldi

the last of us

HBO merakla beklenen The Last of Us dizisinden ilk görüntüleri paylaştı. HBO’nun yeni sezon yapımlarının yer aldığı 2 dakika 20 saniye uzunluğundaki videoda yaklaşık 20 saniye boyunca dizinin başrol oyuncuları Pedro Pascal ve Bella Ramsey’i görmek mümkün oluyor. Dizide Pascal Joel karakterini, Ramsey ise Ellie’yi canlandırıyor.

20 saniyelik kısa kesit bile The Last of Us’ı bir oyun olarak oynayanların aşina olduğu anlar barındırıyor. Joel ve Ellie arasındaki diyalogun doğrudan oyundan alındığı hemen fark ediliyor.

Buna ek olarak, Joel’in biyolojik kızının göründüğü bir “geriye dönüş” anı da fragmanda mevcut. Fragmanda Nick Offerman’ı da Bill karakteriyle görmek mümkün oluyor.

Diziye yönelik beklentiler bir hayli yüksek. Yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuna ek olarak; Chernobyl dizisinin yaratıcılarından Craig Mazin de projede yazar, yaratıcı ve yürütücü yapımcı olarak yer alıyor. Oyunun orijinal kreatif direktörü de Neil Druckmann da dizinin yaratıcı kadrosunun temel taşlarından biri konumunda.

The Last of Us büyük ihtimalle 2023’ün başlarında izleyicilerle buluşacak. Dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER