Fırsatlar

MediaMarkt’ta iPhone 13 için “Değiş Tokuş” fırsatı var

a101 4 ocak 2024

MediaMarkt Türkiye, Apple iPhone 13 Değiş Tokuş fırsatlarını başlattığını duyurdu. Şirketin yaptığı açıklamaya göre, kampanya ile tüketiciler, 7 Eylül tarihine kadar iPhone 13’e 13.500 TL’ye varan geri alım destek bedeli ile sahip olabilecek.

Farklı renk seçeneklerine sahip iPhone 13 modelleri, MediaMarkt’ın “Değiş Tokuş” kampanyasıyla 7 Eylül tarihine kadar 13.500 TL’ye varan geri alım destek bedeli ile satışa sunulacak. Bu; tüketicilerin bugün iPhone 13’e 8.999 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olması anlamına geliyor.

Tüketicilerin mevcut cihazlarına göre indirim oranının değiştiği kampanya, Türkiye’deki tüm MediaMarkt mağazalarının yanı sıra mediamarkt.com.tr’de de geçerli olacak.

MediaMarkt, eski telefonunu iPhone 13’ün 128 GB, 256 GB veya 512 GB modelleriyle değiştirmek isteyenler için başlattığı kampanyasında tüketicilere faizsiz ve masrafsız 3 taksit fırsatı da sunuyor.

iPhone 13 özellikleri

Apple’ın iPhone 13 ürün serisi, gelişmiş 5G deneyimi, etkileyici fotoğraf ve videolar için en yeni teknolojilerle geliştirilen kamera sistemleri ve pil ömründe sağlanan büyük bir gelişme ile geliyor. iPhone 13, Sinematik mod gibi olağanüstü deneyimlere olanak sağlayan, muhteşem grafikler sunan ve iOS 15 ile sıkı bir şekilde entegre edilen A15 Bionic çipten güç alıyor.

iPhone 13 arka cam yüzeyiyle uyumlu renkte şık bir alüminyum çerçeveye, hassas bir şekilde işlenmiş cam arka yüzeye ve çarpıcı Super Retina XDR ekrana sahip. Ürün serisindeki tüm modeller aynı zamanda yalnızca iPhone’da bulunan ve tüm akıllı telefon camlarından daha sağlam bir materyal olan Ceramic Shield ön yüzeyle korunuyor. Ayrıca hepsi suya ve toza dayanıklılık için sektör lideri IP68 derecesine sahip.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

İLGİLİ HABERLER