Teknoloji

Apple iPhone 14 Max yerine farklı bir ismi tercih edebilir

iphone 14 pro

Apple 2018’e kadar en büyük ekranlı iPhone’ları için Plus ismini tercih etmişti. Ancak şirket 2018’de Plus’tan Max ismine geçiş yapmıştı. Bu değişiklik nedeniyle önümüzdeki hafta tanıtılacak 6.7 inç ekranlı iPhone 14’ün iPhone 14 Max adıyla resmiyet kazanması bekleniyordu. Yeni bir sızıntı farklı bir durumu işaret ediyor.

Duyumcu Tommy Boy, 6.7 inç ekranlı iPhone 14’e ait olduğunu belirttiği bir kılıf ambalajı görseli paylaştı. Burada telefonun adının iPhone 14 Plus olarak görünmesi, Apple’ın geçmişe dönebileceğini gösteriyor. Aynı ismi farklı kaynaklarda gösteren görsellerin de internette dolaştığını belirtmekte fayda var.

Uzun yıllardır kullanılmayan Plus isminin bir anda birden fazla kaynakta görünmesinin bir tesadüften fazlası olduğu söylenebilir. Buna ek olarak; aksesuar, özellikle kılıf, üreticilerinin yeni iPhone’larla ilgili güvenilir haber kaynakları olduğunu da unutmamak gerekiyor.

iphone 14 max iphone  14 plusEğer bu sızıntı doğruysa, önümüzdeki hafta iPhone 14 Max yerine iPhone 14 Plus modeliyle tanışacağız. Bu telefona iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modelleri eşlik edecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER