Manşetler

Yeni Teknoblog’a hoşgeldiniz!

Teknoloji dünyasının nabzını tutmanıza yardımcı olmayı, en yeni teknolojik ürünleri tanıtmayı kendine görev edinen Teknoblog, daha iyi hizmet sunmak amacıyla görünümünü yeniledi. Bir süredir üzerinde çalıştığımız yeni tasarımla birlikte en değerli unsurlarımız olan haberlerimizi ve incelemelerimizi biraz daha ön plana çıkardık. Bildiğiniz gibi, Teknoblog’da yazı trafiği bir hayli yoğun, bu da önemli sayılabilecek bazı haber ve yazıların hızlı bir şekilde gözden kaçmasına neden olabiliyordu. Yeni tasarımımızla hem bunun önüne geçmeyi, hem de sade bir görünümle daha keyifli bir okuma imkanı sunmayı amaçlıyoruz.

yeni-teknoblog-070513 (630 x 463)

Teknoblog’un ana sayfasına baktığınızda manşetlerin diğer haber sitelerinde olduğu gibi yeteri kadar öne çıkarıldığını göreceksiniz. Bunun altında mobil, donanım ve sosyal medya gibi, Teknoblog’un haber trafiği içinde önemli yer tutan üç kategoriye ait son haberler yer alıyor. En büyük silahımız olan incelemelerimize hem ana sayfada, hem de solda yer alan sütunda bulunan İncelemeler sekmesi üzerinden ulaşabileceksiniz. Ayrıca Teknoblog’da yayınlanan son haberlere sol sütunda yer alan Yeni sekmesi altından ulaşabileceksiniz. Popüler sekmesi de sık okunan haberlerin listeleneceği bir sekme olarak işlev görecek.

Logonun üstünde yer alan çubuk üzerindeyse Teknoblog’a ve hakkındaki bilgilere ulaşabileceğiniz kısayollar, kategori bağlantıları, sosyal medya erişim yolları bulunuyor. Ayrıca yine bu çubuk üzerinde incelemeler, podcast gibi önemli bölümlerimize ait kısayollar ve son haberlerin hepsini hızlı bir şekilde görüntüleyebileceğiniz haber listesi aracına kısayol da bulunuyor.

Teknoblog’un yeni tasarımının bir özelliği de kendini farklı ekran büyüklüklerine göre uydurabilmesi. Masaüstü bilgisayar, akıllı telefon ve tabletler üzerinden Teknoblog’a girdiğinizde aynı tasarımın bu cihazların ekranlarına göre optimize edilmiş versiyonları sizleri karşılayacak. Bununla birlikte daha önce olduğu gibi, akıllı telefon ve tabletlere özel mobil versiyonumuz da yayında kalmaya devam edecek.

Umarız Teknoblog’un yeni tasarımıyla birlikte amaçlarımıza ulaşırız. Bu noktada sizin de yorumlarınız bizim için çok değerli. Aşağıdaki yorum alanını kullanarak bunları bizimle paylaşabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER