Manşetler

Viewsonic G Tablet Android 2.2 ve NVIDIA Tegra 2 ile geliyor – Video

ViewSonic’in tablet çalışmaları devam ediyor. IFA 2010’da hem Android hem de Windows ile başlatılabilen ViewSonic ViewPad adlı ürünü görücüye çıkaran şirket ziyaretçileri şaşırtmıştı. Şimdi karşımıza çıkan 10 inç’lik tablet bu marifete sahip değil. Bunun yerine Android 2.2’nin tüm güzelliklerini sunmayı amaçlıyor.

Teknik özellikler listesinde hoşumuza giden tek şey işletim sistemi değil. Cihazın içinde NVIDIA’nın Tegra 2 işlemcisi ve 1 GB RAM yer alıyor. 10 inç’lik ekran ise 1024 x 600 çözünürlük desteğine sahip. Hem USB hem de HDMI portları barındıran bu cihazda Bluetooth 2.1 ve entegre 802.11n WiFi desteği de sunuluyor. Tabletin arkasında 1.3 megapiksellik bir kamera da yer alıyor. 16 GB’lık dahili depolama alanı yeterli miktarda multimedya içeriği cihazda saklamanıza yardımcı olacaktır.

Tabletin 1080p videoları problemsiz bir şekilde oynattığı söyleniyor. HD fanları bu olaydan dolayı özellikle memnun kalacaklardır. Ekim ayında piyasaya çıkması beklenen bu 10 inç’lik tablet için 529$’lık fiyat biçiliyor.

Video: Viewsonic G Tablet

İlgili – Hot Hardware

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER