Teknoloji

OnePlus Pad 2 tablet yılın ikinci yarısında tanıtılacak

oneplus pad 2

OnePlus’ın ilk tableti OnePlus Pad, geçtiğimiz yıl şubat ayında tanıtılmıştı. Bu da Pad 2 için duyuru zamanının gelip geçtiğini gösteriyor. Şirketten henüz resmi bir açıklama gelmese de; duyumcu Max Jambor’a göre, OnePlus Pad 2 yılın ikinci yarısında tanıtılacak ve kullanıcılarla buluşacak.

OnePlus Pad’in kalbinde MediaTek’in Dimensity 9000 işlemcisi bulunuyor. Bu işlemciye eşlik eden RAM seçenekleri ise 12 GB’a kadar uzanıyor. Depolama alanı seçenekleri ise 128 ve 256 GB olarak sıralanıyor.

11.61 inç büyüklüğünde 144 Hz LCD ekran, 2800 x 2000 piksel çözünürlük sunuyor. Tablet ihtiyaç duyduğu enerjiyi 67W şarj destekli 9510 mAh kapasiteli pil veriyor.

OnePlus Pad’de kullanıcıları dört hoparlör ve iki kamera bekliyor. 13 megapiksel ana kamerayı 8 megapiksel ön kamera tamamlıyor. Şirket bundan yaklaşık altı ay önce de OnePlus Pad Go modelini duyurmuştu.

OnePlus Pad 2 hakkında bilinenler sınırlı

OnePlus Pad’in yeni versiyonuyla ilgili detaylar şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak önümüzdeki dönemde yeni bilgilerin gün yüzüne çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER