Manşetler

Turkcell Samsung Galaxy S6 ve S6 edge’i ön siparişe sunuyor

Turkcell 30 Mart tarihinden itibaren Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge’i ön satışa sunuyor. 10 Nisandan itibaren Türkiye ile birlikte dünyanın birçok ülkesinde satışa sunulacak Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge akıllı telefonlarına Turkcell Platinum müşterileri tarifeye ek ayda 71 TL’den başlayan fiyatlarla herkesten önce sahip olabilecek.

Turkcell Platinum müşterileri 30 Mart tarihinden itibaren kontratlı olarak ön satışa sunulacak Galaxy S6 veya Galaxy S6 edge için ön sipariş verdikleri takdirde, 10 Nisanda dünya çapında satışa sunulacak yeni nesil Galaxy S akıllı telefonlara ilk sahip olanlardan olacak.

[quote_box_right]İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
Samsung Galaxy S6 Ön İnceleme[/quote_box_right][quote_box_right]İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
Samsung Galaxy S6 edge Ön İnceleme[/quote_box_right]Bireysel hatlı Turkcell Platinum, Platinum Plus ve Platinum Mega müşterileri, 36 aylık paketler dahilinde Galaxy S6’ya tarifeye ek ayda 71 TL, Galaxy S6 edge’e ise tarifeye ek ayda 89 TL’ye sahip olabilecek. İki yeni akıllı telefonu da 30 Mart itibarıyla ve 24 aylık tekliflerden faydalanarak Turkcell web sitesi üzerinden Turkcell Platinum ayrıcalığı ile satın almak mümkün olacak. Bunun yanında dileyen Turkcell Platinum müşterileri cihazları ayırtıp, yeni telefonlarını Platinum Hizmet Ekibi aracılığı ile adreslerinden teslim alabilecekler. 24 aylık taahhütle Platinum Business Yarı Yarıya tarifeli kurumsal hat müşterileri içinse Galaxy S6 tarifeye ek ayda 62 TL, Galaxy S6 edge tarifeye ek ayda 87 TL?den satışa sunuluyor.

İLGİLİ HABERLER