Manşetler

Daha yüksek ekran çözünürlüğüne sahip Samsung Galaxy Grand 2 resmiyet kazandı

Samsung akıllı telefon ailesini genişletmeye hız kesmeden devam ediyor. Şirket son olarak da çok uzun bir mazisi bulunmayan Galaxy Grand’i elden geçirdi ve daha yüksek ekran çözünürlüğüne sahip olan Galaxy Grand 2’yi duyurdu. Galaxy Grand 2’de de tıpkı selefinde olduğu gibi 5.25 inç bir ekran bulunuyor. Ancak orijinal Galaxy Grand’de 800 x 400 piksel olan ekran çözünürlüğü yeni modelde 1280 x 720 piksele çıkarılmış.

samsung-galaxy-grand-2-251113

Galaxy Grand 2’nin ekran dışındaki bileşenlerde de selefine kıyasla gelişim göstermiş olması göze çarpıyor. Dört çekirdekli 1.2 GHz bir işlemci barındıran akıllı telefonda 1.5 GB RAM ve 8 GB dahili hafıza bulunuyor. microSD kart desteği sayesinde Galaxy Grand 2’nin depolama alanına maksimum 64 GB daha eklenebiliyor. Kameralarda ise herhangi bir değişiklik yapılmamış. Galaxy Grand 2 de, tıpkı selefi gibi, otomatik odak özellikli, LED flaşlı 8 megapiksel bir arka kamera ve HD video kaydı yapabilen 1.9 megapiksel bir ön kameraya sahip.

HSPA+ ve çift SIM desteğini barındıran 8.6 mm. kalınlığında ve 163 gram ağırlığında olan akıllı telefon, kutusundan Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemiyle çıkacak. 2600 mAh kapasiteli bir pile sahip olan Galaxy Grand 2 siyah, beyaz ve pembe seçenekleriyle satışa sunulacak.

İlgili >> Samsung Tomorrow

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER