Teknoloji

Pebble Android uygulamasına tam bildirim desteği

pebble-241114

Akıllı saat üreticisi Pebble, Android uygulaması için yayınladığı son güncellemeyle telefona gelen her bildirimin bilekte görülmesinin önünü açtı. Daha öncesinde yerel Pebble uygulaması Android üzerinde sadece gelen SMS, takvim ve Gmail uyarıları gibi bildirimleri destekliyordu. Daha geniş kapsamlı bir bildirim desteği arayanların ise üçüncü taraf uygulamalardan yardım alması gerekiyordu. Gerçekleştirilen güncelleme üçüncü taraf uygulamalarına olan bağımlılığı ortadan kaldırıyor.

Tam bildirim desteğine ek olarak, daha hızlı bir performans ve daha iyi bir denge için baştan aşağıya yeniden yazılan Pebble Android uygulaması, iOS versiyonuna daha yakın bir deneyim sunmaya hazır hâle geliyor. Şirketten yapılan açıklamada güncellemenin önce Pebble Android kullanıcılarının yüzde 10’luk kısmına ulaştırılacağı, kalanların ise önümüzdeki haftalarda yenilenen uygulamaya erişebileceği belirtildi.

Bu güncelleme dalgasından iOS’teki kullanıcılarını mahrum etmek istemeyen Pebble, saatin yerleşik yazılımında da güncellemeye gitti. Bu güncellemeyle birlikte Pebble akıllı saatlerin 80 farklı dile ait karakterleri desteklemesi mümkün hâle geldi. Saatin yeni yazılımını hem iOS hem de Android’deki Pebble kullanıcıları indirebilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER