Eğlence

BioShock iTunes App Store’daki yerini aldı

bioshock-ios-280814

BioShock’un iOS’te yayınlanacağının açıklanması mobil oyun dünyasının kaydettiği ilerlemenin en somut kabullerinden biri olarak değerlendirilmişti. Açıklamanın ardından beklenen gün nihayet geldi ve BioShock iTunes App Store’daki yerini aldı. 2007’de konsollar ve PC için yayınlanan son versiyona tamamen sadık kalan BioShock iOS versiyonunda grafik kalitesinin biraz aşağıya çekildiği görülüyor. En makul deneyimi sağlama isteğinin ve Apple’ın iOS için belirlediği maksimum 2 GB’lık boyut limitinin bu kararda etkili olduğunu söylemek yanlış bir çıkarım olmayacaktır.

Görsel anlamda verilen tavizlere rağmen, iOS üzerindeki BioShock deneyimi konusunda Polygon gibi siteler olumlu konuşuyor. Polygon’a göre, BioShock iOS versiyonunda oyuncuları “pürüzsüz bir tekrar” ve “büyüleyici bir deneyim” bekliyor. Bluetooth oyun kumandalarıyla da iOS’te BioShock keyfini yaşamak mümkün. Dokunmatik kontrollerle BioShock’ta ilerlemek biraz garip olsa da, geliştirici 2K China’nın bu deneyimi kolaylaştırmak için çeşitli optimizasyonlara gittiği görülüyor.

BioShock’un iOS versiyonu iTunes App Store’daki diğer mobil oyunlara kıyasla daha pahalı bir fiyat etiketine sahip. iOS kullanıcılarının BioShock’u indirmek için 31,99 TL ödemesi gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER