Teknoloji

Apple iPhone 17 Plus’ta ekranı küçültebilir

iphone 15 plus iphone 17 plus

iPhone 15 Plus’ta iPhone 15 Pro Max’te olduğu gibi 6.7 inç büyüklüğünde bir ekran bulunuyor. Söylentilere göre, iPhone 16 Plus da selefiyle aynı ekrana sahip olacak. 2025’te beklenen iPhone 17 Plus içinse farklı bir ihtimalden bahsediliyor.

Apple’ın iPhone 17 Plus’ı 15 ve 16 Plus’a kıyasla daha küçük bir ekranla kullanıcıların karşısına çıkaracağı söyleniyor. Söz konusu iddiayı, Ekran Tedarik Zinciri Danışmanları’ndan analist Ross Young dile getirdi.

Young, iPhone 17 Plus’ın ekran büyüklüğü konusunda net bir bilgi vermedi. Ancak ekran büyüklüğünün iPhone 17 ve 17 Pro Max arasında bir yerde olması muhtemel görünüyor. Bu noktada, iPhone 16 Pro Max’in 6.9 inç bir ekrana sahip olması durumunda iPhone 16 Plus’ın da aynı ekranla geleceğini belirtmekte fayda var.

iPhone 17 Plus hakkında konuşmak için erken

iPhone 17 serisinin geliştirme süreciyle ilgili konuşmak için çok erken olduğunu belirtmek gerekiyor. Ancak Ross Young’ın bu tarz konulardaki öngörülerinin genellikle gerçekleştiğini söylemekte fayda var. Dolayısıyla Apple’ın iPhone 17 Plus’ta ekran boyutunu değiştirmeyi seçmesi sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER