Manşetler

Apple 22 Ekimde iPad tanıtım etkinliği düzenleyebilir

Apple geçtiğimiz ay iki yeni iPhonu’u ve iOS 7’yi çıkardı. Ancak hâlâ yenilenmesi beklenen birçok ürün bulunuyor. Muhtemelen OS X Mavericks yüklü şekilde çıkacak 2013 model MacBook Pro’ları, geçtiğimiz haziranda ön gösterimi yapılan radikal görünümlü Mac Pro’yu veya iPad’leri henüz görmedik. Ancak bunlar görmemiz de yakın gibi görünüyor.

apple-store-200711

Apple’ın planlarıyla yakından ilgili kişilerin All Things D sitesine fısıldadığına göre şirket 22 Ekimde özel bir toplantı düzenleyecek. Sadece davetli kişilerin ve basın mensuplarının katılacağı bu toplantının tarihi daha geçtiğimiz ayın ortalarından itibaren dillendiriliyordu. Etkinliğin nerede düzenleneceği henüz netlik kazanmadı.

22 Ekim, Microsoft’un Surface 2 ve Surface Pro 2 tabletleri yurt dışında satışa sunduğu tarih olması bakımından da önem taşıyor. Öte yandan Nokia da aynı gün içinde bir etkinlikle yeni cihazlarını tanıtacak.

Düzenlenmesi beklenen basın toplantısında Apple’ın daha yüksek çözünürlüklü Retina ekran barındıran yeni iPad mini’yi tanıtması bekleniyor. Ayrıca iki yılın sonunda yenilenmiş tasarıma sahip olan ve iPad mini’ninkine benzer bir görünüm kazanacak beşinci nesil iPad’in de aynı etkinlikte geleceği tahmin ediliyor.
All Things D her iki tabletin de 64-bit A7 yongası taşıyacağı bilgisini paylaştı.

Apple’ın eylül toplantısını sadece iPhone güncellemeleriyle sınırlı tuttuğunu düşünecek olursak, bu ay içinde gerçekleşecek basın toplantısının gündemi bir hayli yoğun olacak gibi görünüyor. Bu da o akşam bize de fazlasıyla iş düşeceği anlamına geliyor.

İlgili >> All Things D

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER