Manşetler

Apple CEO’su Tim Cook’tan çalışanlarına: “2014’ten çok şey bekliyoruz”

Apple CEO’su Tim Cook dün Apple çalışanlarına uzun bir mektup gönderdi, 2013’te yaptıkları işlerden dolayı teşekkür etti, önümüzdeki yıl olacaklar konusunda ipuçları verdi.

tim-cook-ekim-2013-etkinlik-221013

9to5Mac sitesinin ulaştığı mektupta Tim Cook, bu tatil döneminde on milyonlarca insanın Apple ürünleriyle ilk kez tanıştığını kaydetti. Bu anlarda yaşanan sürpriz ve sevinci büyülü olarak nitelendiren Cook tüm bunların çalışanların sıkı çalışmaları sonucunda ortaya konulduğunu dile getirdi. iPhone 5s, iOS 7, iPad Air ve geçtiğimiz hafta ABD’de satışa sunulan Mac Pro’ya olan övgülerini de dile getirdi.

2014 ile ilgili de konuşan Tim Cook, yıl boyunca yenilenecek ürünler hakkında bazı ipuçları verdi. 2014’ten çok beklentilerinin olduğunu dile getiren CEO, müşterilerin aşık olacağı bazı büyük planların bulunduğuna dair ipuçları da verdi.

Uzun zamandır Apple’ın iWatch olarak anılan akıllı kol saati ve düz ekran TV çıkaracağı söyleniyor. Bu ürünlerin çıkışı 2014 yılında gerçekleşebilir. Bu arada iPhone 5s’e göre daha büyük boyutlara, dolayısıyla daha geniş ekrana sahip olacağı söylenen iPhone 6’nın da gelecek yıl çıkması bekleniyor.

Apple CEO’su geçmişte gerçekleştirdiği bazı konuşmalarda da 2014 yılı hakkında sözler sarfetmişti. Son olarak Apple’ın geçtiğimiz ekim ayında gerçekleşen finansal telekonferans oturumunda yeni ürün kategorilerini işaret etmişti.

İlgili >> 9to5Mac

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER