Teknoloji

ZTE’den yeni 5G telefonu için ilk paylaşım

zte axon 10s pro

ZTE Axon 10 Pro 5G ile 2019’da görmeye başladığımız 5G destekli telefonların öncü örneklerinden birini sunmuştu. 2019 Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılan telefon, hâlihazırda 5G şebekesinin aktif olduğu pek çok ülkede satılıyor. ZTE yine 5G desteğine sahip Axon 10s Pro ile etki alanına biraz daha genişletmeyi hedefliyor.

Axon 10s Pro hakkındaki ilk paylaşım, ZTE’nin resmi Weibo hesabı aracılığıyla yaptı. Söz konusu paylaşımda telefonun Snapdragon 865 işlemci taşıyacağına dair somut bir bilgi verilmese de, alttaki yorumlarda telefonun Snapdragon 865 ile geleceği doğrulandı.

Bu işlemciye Snapdragon X55 modemin eşlik etme ihtimali çok yüksek görünüyor. Daha fazla bant genişliği ve en azından teorik olarak daha yüksek 5G ve LTE bağlantı hızları Snapdragon X55’in vaatleri arasında bulunuyor. SA ve NSA şebekeleri üzerinde çalışabilen X55, 5G şebekesi için daha geniş bir kapsama alanı sağlıyor.

ZTE Axon 10s Pro ne zaman resmiyet kazanacak?

ZTE tarafından paylaşılan fotoğraflar ise Axon 10s Pro’da tasarım bakımından pek fazla şeyin değişmediğini gösteriyor. Telefonun arkasındaki iki ana kameraya hemen flaşın üstüne yerleştirilmiş üçüncü bir kameranın eşlik ettiği görülüyor. Siyah renkli telefonun arkasında ZTE’nin logosu da bulunuyor.

zte axon 10s proZTE’nin Axon 10s Pro için Türkçeye “Pas” olarak çevrilebilecek bir isme sahip yeni bir renk seçeneği de sunulacağı belirtildi. Akıllara ilk olarak kahverengi, turuncu ve kırmızının birleşiminden oluşan bir ton gelse de, bu izlenimin doğru olup olmadığı zaman içinde anlaşılacak.

ZTE Axon 10s Pro için resmi duyurunun ne zaman gerçekleştirileceği şu an için belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER