Teknoloji

YotaPhone 3 sonbaharda satışa sunulacak

yotaphone
YotaPhone 2

YotaPhone 3, Çin’de düzenlenen bir konferansta resmen duyuruldu. Arkasındaki E Ink ekranıyla dikkat çeken YotaPhone 2’nin devamı niteliğindeki cihazın da arkasında E Ink ekran bulunacak. Bu ekran ön taraftaki AMOLED ekranın tamamlayıcısı görevini üstlenecek.

Çift ekranlı akıllı telefon, 64 ve 128 GB dahili depolama alanına sahip versiyonlarıyla sonbaharda raflardaki yerini alacak. 64 GB’lık versiyon 350 dolar, 128 GB’lık versiyon ise 450 dolar karşılığında satılacak. Akıllı telefon ilk olarak Çin ve Rusya’da potansiyel sahiplerinin karşısına çıkacak.

Yota Devices’ın yeni akıllı telefonuyla ilgili olarak açıkladığı bilgiler şimdilik bunlarla sınırlı. Şirket, geçtiğimiz nisan ayında da telefonu oldukça belirsiz biçimde gösteren bir fotoğraf paylaşmıştı.

yotaphone 3
YotaPhone 3

YotaPhone 3 Batı pazarlarında satışa sunulacak mı?

Akıllı telefonun Batı pazarlarında satışa sunulup sunulmayacağı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Şirketin bir önceki telefonu YotaPhone 2’nin ABD’de satılması için bir kitle fonlama kampanyası düzenlenmiş, ancak daha sonra bu kampanya iptal edilmişti.

Yota Devices’ın geniş kitlelere ulaşma konusundaki sicil kaydı pek iyi olmasa da, YotaPhone 3 ile birlikte bu durum değişebilir. Akıllı telefona dair daha detaylı bilgiler, yaz mevsiminin ilerleyen günlerinde açıklanacak.

İLGİLİ HABERLER