ManşetlerSatın Alma Rehberi

Yılbaşı hediyesi satın alacaklar için öneriler – Video

Yılbaşına çok az bir zaman kala hediye alışverişleri de başladı. Her zaman olduğu gibi bu yılbaşı da hediye seçenekleri arasında elektronik ürünler önemli bir yer tutuyor. Yılbaşı hediyesi alışverişleri için de ziyaret edebileceğiniz yerlerin başında, “hediye merkezi” olarak nitelendirebileceğimiz geniş MediaMarkt mağazaları ve birçok farklı kategoride binlerce ürün çeşidinin yer aldığı mediamarkt.com.tr geliyor. MediaMarkt Türkiye’nin katkılarıyla hazırladığımız özel videoda, yılbaşı hediyesi satın alacaklar için çeşitli önerilere yer veriyoruz. Tavsiye ettiğimiz ürünleri MediaMarkt’ın geniş mağazalarında ve mediamarkt.com.tr‘de bulabilirsiniz. Dilerseniz, mediamarkt.com.tr üzerinden sipariş verebilir ve ürününüzü istediğiniz MediaMarkt mağazasından teslim alarak sevdiklerinize bizzat elden verebilirsiniz.

Apple iPhone 11

iphone 11 inceleme

Bir iPhone sevdiğiniz yeni yıla fazlasıyla mutlu girmesine yardımcı olacaktır. Fiyatı, ekran büyüklüğü, kamera yetenekleri itibarıyla iPhone 11, bugünlerde fiyat-performans oranı en yüksek iPhone seçeneklerinden bir tanesi olma özelliğini taşıyor. Üstelik MediaMarkt’ta iPhone 11’i daha uygun fiyatlardan bulmanız mümkün oluyor. 6.1 inç Liquid Retina IPS ekran, Apple A13 Bionic çip, 4 GB RAM, 64 GB veya 128 GB dahili hafıza gibi başlıca özellikleri bulunan telefonun arkasında her biri 12 megapiksel çözünürlüklü iki kamera bulunuyor. Önde de 12 megapiksel kamera var. Face ID yüz tanıma sistemi de mevcut. Zengin uygulama ekosisteminden yararlanmanın yanı sıra, iOS 15 ile sunulan odak ve bunun gibi yeni özellikler de iPhone 11 sahiplerine açık durumda bulunuyor. iPhone 11 hakkında daha fazla ayrıntıyı ve bu telefonla çekilen fotoğrafları daha önce yayınladığımız detaylı incelemede bulabilirsiniz.

Samsung Galaxy Buds 2

samsung galaxy buds 2

Samsung Galaxy Buds 2, fiyat-performans oranı yüksek bir kablosuz kulaklık. Eşinizin, en yakın arkadaşınızın veya çocuğunuzun yeni yılı en sevdiği melodilerle karşılaması için ona güzel bir hediye verebilirsiniz. Samsung’un bu yaz Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip3 ile birlikte duyurusunu gerçekleştirdiği Galaxy Buds 2, silikon kulak uçlarına sahip kapalı tasarımı gövdesiz kompakt bir kasayla buluşturuyor. Siyah, yeşil, mor ve beyaz gibi dört farklı renk seçeneği mevcut. Doyurucu ve net bir ses kalitesi sunarken, aktif gürültü engelleme de dış ortamın uğultusunu azaltıp dinlediğiniz müziğe veya içeriğe odaklanmanızı sağlıyor. Eğer hediye alacağınız kişi bir Samsung Galaxy telefonuna sahipse, o zaman Galaxy Buds 2’yi kullanması onun için daha keyifli hâle gelecektir. Galaxy Wearable uygulaması sayesinde de kulaklığın tüm ayarlarını yapmak mümkün oluyor. Galaxy Buds 2, sadece Samsung Galaxy telefon sahipleri için değil, başka bir Android telefon veya iPhone kullananlar için de güzel bir kulaklık hediyesi olacaktır.

JBL GO 3

jbl go 3 clip 4
JBL Go 3 (solda) ve Clip 4 (sağda)

JBL’in favori ürünlerimiz arasında GO serisi taşınabilir hoparlörler yer alır ve daha önce de hazırladığımız çeşitli öneri içeriklerinde bu ürüne yer vermişizdir. Yılbaşı hediye önerileri için de geleneği bozmuyoruz ve bu kullanışlı ve yüksek ses kaliteli ürüne bir kez daha yer veriyoruz. Kompakt boyutları sayesinde çantada rahatlıkla taşınan ve gittiğiniz her yerde rahatlıkla kullanabileceğiniz JBL GO 3, 4.2W ile yeterince güçlü ve bulunduğu ortamı saran bir ses çıkışını sunuyor. Bluetooth 5.1 desteğine sahip olan, böylelikle iyi bir bağlantı kalitesi sunan GO 3, USB-C portu üzerinden şarj ediliyor. Bu da onun günümüzün trendlerini yakaladığını gösteren işaretlerden bir tanesi oluyor. Tek bir şarjla 5 saate kadar dinleme imkanı sunuyor. Su geçirmez tasarımı sayesinde duşta, havuz veya deniz kenarında rahatlıkla kullanılabilir. MediaMarkt’ta farklı renk çeşitlerini bulabileceğiniz hoparlörün fiyatları da renkten renge değişiklik gösteriyor.

VESTEL 55AU9600 139 Ekran 4K Ultra HD LED TV

Eğer anne ve babanızı güzel bir televizyon ile sevindirmek, onların yeni yıla girerken TV’deki programları büyük ekranda, yüksek bir kaliteyle izlemesini istiyorsanız, o hâlde Vestel 55AU9600 modelini değerlendirme listesine alabilirsiniz. 139 ekranlı bu televizyon, oturma odalarında ve salonlarda yeterli bir görsel deneyimi sunacaktır. LED teknolojili TV’nin 4K UHD paneli Dolby Vision ve HDR10 gibi formatları destekliyor. Smart TV özellikleri de var, üstelik Android TV platformu desteği sayesinde aklınıza gelebilecek birçok multimedya ve eğlence uygulamasını TV’ye kolaylıkla kurmak mümkün olacaktır. Dört adet HDMI portunun bulunması memnun ediciyken, bunun üstüne eklenen iki adet USB 2.0 portu da var. Dahili Bluetooth ve Wi-Fi desteklerini de unutmayalım. Dahili uydu, kablo, karasal yayın girişleri de harici bir uydu alıcısı veya benzeri cihazı kullanma ihtiyacını ortadan kaldıracaktır.

Sony HT-SD35 Soundbar

Eğer ev halkına yılbaşında sinema keyfi armağan etmek isterseniz, Sony kalitesine uygun şartlarda sahip olabilirsiniz. Sony HT-SD35 Soundbar, 320W toplam ses çıkış gücü, sanal surround ses etkisiyle evinizin salonunda, aile bireyleriyle doyurucu bir sinema keyfi yaşamanıza izin verecektir. TV’nin hemen altına yerleştireceğiniz soundbar’ın yanı sıra, kablosuz olarak çalışan ve ana üniteye bağlantı gerektirmeyen bir subwoofer da mevcut. Temiz ses çıkışı, dengeli bas ve tizleriyle bu soundbar olumlu yorumlar almayı başarıyor. HDMI ARC desteği sayesinde, soundbar’ı TV’ye uygun HDMI portuyla bağlamanız, diğer tüm bağlı cihazların da bu soundbar’dan yararlanmasına izin verecektir. Bu arada HT-SD35 aynı zamanda bir Bluetooth hoparlör gibi de çalışıyor. Telefonunuzu veya tabletinizi bağlayarak buradaki müzik parçalarını soundbar aracılığıyla dinleyebilirsiniz.

ROBOROCK S5 Max Robot Süpürge

Robot süpürgeler giderek daha fazla evin gözdesi hâline geliyor. Siz de eşinize, annenize veya yakınınıza bir robot süpürge hediye ederek onun yeni yılda evi süpürme zahmetinden uzaklaşmasına yardımcı olabilirsiniz. 460 mililitrelik toz haznesi, yıkanabilir filtre, 58W maksimum güç, 60 dB ses seviyesi gibi başlıca özelliklere sahip ROBOROCK S5 Max güzel bir seçim olacaktır. Üzerinde ekran veya şarj göstergesi yok, ancak mobil uygulaması aracılığıyla tüm bilgi görüntülemelerini gerçekleştirebilirsiniz. Dahili Wi-Fi desteği de kullanımı kolaylaştırıyor. Oda algılama özelliği de mevcut. Bu da temizlik işlerini daha da kolay hâle getirecektir. Tek bir şarjla 180 dakika çalışabilen S5 Max, şarj tabanı üzerinde toplam 360 dakikada tamamen şarj oluyor.

THULE Enroute 13″ Notebook Sırt Çantası

Yeni yıla girerken çocuğunuza kullanışlı bir notebook sırt çantası hediye etmek isterseniz, THULE Enroute 13″ Notebook Sırt Çantası güzel bir seçim olacaktır. 20 cm genişlik, 44 cm yükseklik ve 27 cm derinlik ile çok yer kaplamayan, şık duracak bir sırt çantası. Geniş iç bölme, rahat kullanım için tasarlanmış fermuar yapısı, küçük elektronik eşya ve aksesuarlar için iç fermuarlı cep, su şişesi için yan bölme, pedli omuz askıları gibi başlıca özellikleri bulunuyor. Üstelik hafıza kartı için ekstra bölmesi bile var. 13 inç ekranlı dizüstü bilgisayarlar, hatta giderek daha da küçük yüzey alanına sahip olan 14 inçlik laptop’lar için de bu sırt çantası isabetli olacaktır.

WAHL Lithium Pro Saç Kesme Makinesi

Saç sakal kesme makineleri pandemiyle birlikte erkeklerin gözde eşyalarından biri hâline geldi. Siz de eşinize, sevgilinize, babanıza veya herhangi bir yakınınıza bunu kullanmanın rahatlığını hediye etmek isterseniz, WAHL Lithium Pro Saç Kesme Makinesi uygun bir seçenek olabilir. Yüksek karbon çelik bıçaklar, 1 milimetrelik minimum, 25 milimetrelik maksimum kesme uzunluğu, 45 milimetre kesme genişliği, uzunluğu ayarlanabilir taraklar, 3 ile 25mm arasında değişen büyüklükte ek parçalar bu makinenin özellikleri arasında. 90 dakikalık şarj süresine sahip. Üstünde şarj seviyesini gösteren bir ekran da bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER