Teknoloji

Xiaomi 12 Ultra’yla birlikte Mi Band 7 Pro’yu da tanıtabilir

xiaomi mi band 7 pro

Xiaomi Mi Band 7 geçtiğimiz hafta gözler önüne çıkmıştı. Bu akıllı bileklikte ekranın bir önceki modele göre yüzde 25 daha büyük bir görüntüleme alanı olduğunu belirten Xiaomi, Daima Açık Ekran modunu da sunmuştu. GPS desteğinin eksikliği ise hayal kırıklığı yaratmıştı. Xiaomi Mi Band 7 Pro modeliyle bu hayal kırıklığını kapatabilir.

Mi Band 7 Pro için şirketten henüz resmi bir açıklama gelmiş değil. Ancak bu cihazın varlığı, Xiaomi’ye ait bir uygulama sayesinde görüldü. Çinli üreticinin yeni akıllı bilekliğini Xiaomi 12 Ultra modeliyle birlikte tanıtabileceği söyleniyor. Bu modelin tanıtımının temmuz ayında gerçekleştirilmesine ise artık kesin gözüyle bakılıyor.

Pro versiyonun standart Mi Band 7’den nasıl ayrışacağı konusunda net bir bilgi bulunmuyor. Ancak GPS desteği, daha büyük ekran ve daha büyük pil gibi özellikler akıllara gelen ilk seçenekler oluyor. Mi Band 7’de 180 mAh olan pil kapasitesinin Pro versiyonda 200 mAh seviyesine çıkabileceği belirtiliyor.

Xiaomi Mi Band 7 Pro ile birlikte tanıtılması öngörülen Xiaomi 12 Ultra, Çinli üreticinin Leica ile yaptığı iş birliğinin ilk ürünü olacak. Bu telefonun Xiaomi 12S adını taşıyabileceği de iddia ediliyor. Mi Band 7 için bir uluslararası çıkış takvimi açıklamayan Xiaomi’nin Pro versiyonda nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER