Teknoloji

Xiaomi Mi 4’ün dayanıklılığını test etmek için kabuklu deniz canlılardan yardım alıyor

xiaomi-301214

Pek çok cep telefonu üreticisi cihazlarının dayanıklılığını laboratuvar ortamında test ediyor. Laboratuvar ortamında gerçekleştirilen testlerin büyük çoğunluğunun can sıkıcı olduğunu da kabul etmek gerekiyor. Xiaomi ise akıllı telefonu Mi 4’ün dayanıklılığını göstermek için farklı bir yol seçerek sıradanlık döngüsünden kurtulmuşa benziyor.

Mi 4’ün dayanıklılığını göstermek için Xiaomi akıllı telefonu önce bir tatlı su yengecinin kıskaçlarının arasına bırakıyor. Kıskacın içinde bir süre bekleyen telefon çıkarıldığında neredeyse çizik bile almadığı görülüyor. İkinci testte ise Xiaomi Mi 4 bu sefer Mavi Japon yengecinin kıskaçlarına yerleştiriliyor. Akıllı telefon bu testi de yara almadan tamamlamayı başarıyor.

Post by Mi.

Testin üçüncü aşamasındaysa Xiaomi Mi 4’ün karşısına çok daha büyük bir rakip çıkıyor. Bir ıstakozun kıskaçlarının arasına bırakılan Mi 4’ün akıbetinin ne olduğu ise videoda gösterilmiyor. Kullanıcıları merakta bırakmayı tercih eden Xiaomi’nin videonun devamını daha sonra yayınlayıp yayınlamayacağı henüz bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER