EğlenceTeknoloji

Microsoft Gears 5’i özel Xbox One X ile karşılıyor

xbox one x gears 5

Microsoft, Gears 5‘in yayınlanmasını kutlamak için özel bir Xbox One X konsolu ve kumandası hazırladı. Sınırlı sayıda üretilen konsolun üstünde buz ve karın altında donmuş olan Gears of War’un sembolü Omen yer alıyor. Xbox One X Gears 5 versiyonu, Project Scorpio‘nun çıkışından bu yana hazırlanan ilk özel ve sınırlı üretim konsol olma niteliğini taşıyor.

Konsolun tasarımında Xbox’un endüstriyel tasarım ekibi ve Coalition’ın imzası bulunuyor. 499 dolarlık fiyat etiketiyle ABD’de ön siparişe çıkan konsolun sevkiyatı ise eylül ayı itibarıyla başlayacak.

Sınırlı sayıda üretilen konsolun kutusunda Gears 5 Ultimate Edition, Gears of War Ultimate Edition, Gears of War 2, Gears of War 3 ve Gears of War 4’ün indirme kodları bulunacak. Bunun Gears of War hayranları için etkileyici bir paket olduğu rahatlıkla söylenebilir. Konsolun kutusundan dokulu tutma yerleri ve kar tasarımıyla dikkat çeken Gears 5 Xbox One oyun kumandası da çıkacak. Kumandayı 20 Ağustos’tan itibaren 74.99 dolar karşılığında ayrıca satın almak da mümkün olacak. Aynı tasarıma sahip şarj standı içinse 49.99 dolar ödemek gerekiyor.

Xbox One X Gears 5 makyajından geçen tek ürün değil

Xbox One X, Gears 5 rüzgarını hissettiren tek ürün olmayacak. Gears of War hayranları, 299.99 dolar karşılığında Gears 5 temalı bir kulaklık veya Razer tarafından üretilmiş bir klavye ve fare seti alabiliyor. Buna ek olarak, Seagate de Gears 5 için 2 TB kapasiteli özel bir sabit disk hazırladı. Gears 5, 10 Eylül’de oyuncularla buluşacak.

İLGİLİ HABERLER