Manşetler

Windows RT yüklü Microsoft Surface tabletlerin ABD fiyatları belli oldu

Geçtiğimiz yazın başında Surface adını verdiği tabletlerini tanıtan Microsoft gelecek hafta satmaya başlayacağı tabletin fiyatlarını da kesinleştirdi. 26 Ekim tarihinde ilk olarak Windows RT yüklü Surface tabletler çıkacak. 10.6 inç’lik ekrana sahip olacak bu modelin 32 GB’lık versiyonu ABD’de 499 dolara satılacak, bu fiyata Touch Cover adı verilen klavyeli kapak dahil değil. Aynı şekilde 64 GB’lık model de 599 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Touch Cover kapaklı 32 GB modelin fiyatı da 599 dolar olarak belirlendi.

9.3 mm’lik kalınlığa sahip olan Windows RT yüklü Surface yaklaşık 590 gr. ağırlığa sahip. Cihazın arkasında dahili destek ayağı bulunuyor, ayrıca ürün buhar sıkıştırmalı magnazyum kasa barındırıyor. Verdiğimiz bu fiyatlar Microsoft’un çevrim içi mağazası üzerinden açıklanan fiyatlar, bu fiyatlar üzerinden ön sipariş süreci de kısa bir süre içinde başlayacak. Bu arada şirket Touch Cover ve Type Cover klavye aksesuarlarını da bağımsız şekilde yaklaşık 120 ve 130 dolarlık fiyatlardan sataca. Touch Cover aksesuarının beyaz, kırmızı, siyah, mavi ve mor renk seçenekleri bulunacak, Type Cover’ın ise sadece siyah rengi bulunacak.

Microsoft 25 Ekim tarihinde ABD’de Surface için özel bir lansman düzenleyecek, Surface için satışlar da bu ülkede 25 Ekimi 26 Ekime bağlayan gece başlayacak.

İlgili >> Microsoft

İLGİLİ HABERLER