Teknoloji

WhatsApp kendi kendine silinen mesajları yakında getiriyor

whatsapp hd video
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

WhatsApp kısa süre önce koyu mod özelliğini dağıtıma çıkarmış ve kullanıcılarının uzun süreli beklentilerinden birini karşılamıştı. Popüler iletişim servisi, şimdi merakla beklenen bir özelliği daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Kendi kendine silinen mesajlar, yakında kullanıcıların karşısına çıkacak gibi görünüyor.

Kendi kendine silinen mesajlara WhatsApp’ın iki beta sürümünde rastlandı. Söz konusu özellik ilk etapta sadece bir kişiyle yapılan özel sohbetlerde geçerli olacağa benziyor.

2.20.83 ve 2.20.84 numaralı beta sürümlerinde kullanıcılar mesajları için bir saat, bir gün, bir hafta, bir ay veya bir yıl olarak sunulan silme süresi seçeneklerinden birini tercih edebiliyor.

Zamanlayıcının kurulmasının ardından gönderilen mesajda zamanın yanına bir de saat ikonu ekleniyor. Böylelikle kullanıcılar mesajın ne zaman silineceğini takip edebiliyor.

Kendi kendine silinen mesajlar özelliğinin WhatsApp kullanıcılarıyla ne zaman buluşacağı konusunda şu an için net bir şey söylemek mümkün değil. Ancak internete sızan ekran görüntüleri, platformun geliştirici ekibinin bu konu üzerinde çalıştığını ortaya koyuyor. Dolayısıyla önümüzdeki dönemde bu konuda daha net işaretler görmek veya açıklamalar duymak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER