Manşetler

WhatsApp kafasını dinlemek isteyenler için iki yeni mod hazırlıyor

whatsapp iphone
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

WhatsApp kullanıcı etkileşimini ve deneyimini geliştirecek yeni özellikler üstünde çalışmaya devam ediyor. Şirketin mobil uygulamaları için test ettiği iki yeni özellik, kafasını dinlemek isteyenlerin oldukça işine yarayacak gibi görünüyor.

Bu özelliklerden ilki Sessiz Mod adını taşıyor. WhatsApp’ı Android üzerinde kullananların şimdiden tanışmaya başladığı Sessiz Mod ile sessize alınan gruplardan mesaj gelince ekranın üst kısmında görülen uygulama logosu da devredışı bırakılıyor. Ayarlar menüsünde Sessiz Mod’un aktivasyonu için bir seçeneğin olmaması, bu özelliğin sessize alınan gruplar için otomatik olarak devreye girdiğini gösteriyor.

WhatsApp’ın bir diğer yeniliği ise Tatil Modu adını taşıyor. Sessiz Mod’un üzerine inşa edilen Tatil Modu’nda, arşive gönderilen sohbetlerin yeniden mesaj geldiğinde aktive edilmesi engelleniyor.

WhatsApp ve Instagram hesaplarını bağlamak mümkün olacak

WhatsApp’ın yenilikleri sadece kafa dinlemeye yardım edecek özelliklerle sınırlı kalmıyor. Bağlı Hesaplar adını taşıyan özellikle WhatsApp ve Instagram hesaplarını birbirlerine bağlamak da mümkün olacak. Bu bağlantının nasıl bir işleve sahip olacağı henüz bilinmese de, Instagram hesabının popüler haberleşme servisi üzerinden kurtarılmasını sağlaması muhtemel görünüyor.

İLGİLİ HABERLER