Teknoloji

WhatsApp’tan iPhone sahiplerine müjde

whatsapp iphone
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iPhone sahipleri de yakında WhatsApp deneyimini koyu mod eşliğinde yaşayabilecek. WhatsApp’ın iOS uygulamasının en yeni beta sürümünde sunulan özellikler arasında koyu mod seçeneği de bulunuyor. Bu da yakında özelliğin tüm iPhone sahiplerine açılacağı anlamına geliyor.

WhatsApp’ın iPhone uygulamasında koyu mod testi başlasa da, henüz test kullanıcılarından bir ekran görüntüsü paylaşımı gelmiş değil. Dolayısıyla WhatsApp iOS uygulamasının koyu renkle nasıl göründüğü şimdilik belirsizliğini koruyor.

WhatsApp’ın koyu mod desteğine kavuşması, iPhone sahiplerinin uzun süredir beklediği yeniliklerden birisiydi. Artık pek çok iOS uygulamasında kullanıcılara koyu moda geçiş imkanı sunuluyor. WhatsApp’ın bu grupta olmaması önemli bir eksik olarak değerlendiriliyordu.

WhatsApp Android uygulamasında da koyu mod için testler geçtiğimiz ay itibarıyla başlamıştı.

Android telefon sahipleri, APK dosyası üzerinden WhatsApp’ın koyu modu beraberinde getiren versiyonunu indirebiliyor. iPhone sahipleri için koyu modu denemenin tek yolu ise WhatsApp TestFlight programına katılmak. Bu programın da kayıtları çok uzun süredir dolu. Ancak hem iOS hem de Android üzerinde beta testlerinin başlaması, WhatsApp’ın koyu modunun tüm kullanıcılara açılmasının çok uzak olmadığını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER