Teknoloji

WhatsApp e-posta ile doğrulama özelliğini kullanıcılarla buluşturmaya başladı

whatsapp web

WhatsApp‘ın beta versiyonuna erişimi olan bazı kullanıcılardan hesaplarını kişisel e-postaları aracılığıyla doğrulamaları isteniyor. Oldukça az sayıda beta kullanıcısından bu yönde bir paylaşım gelmesi, e-posta ile doğrulama özelliğinin dağıtımının kısıtlı bir çerçevede yapıldığını gösteriyor.

E-posta ile doğrulama özelliğine dair ilk haberler, bir süre önce gündeme gelmişti. Bu haberlerde özellik için çalışmaların ağustos ayı itibarıyla başladığı belirtilmişti. Yeni doğrulama yöntemiyle kullanıcıların hesaplarına bir güvenlik katmanı daha ekleniyor. Böylelikle hesaplara sızmak biraz daha zorlaşıyor.

Dağıtım şimdilik oldukça sınırlı olsa da, e-posta ile doğrulama özelliğinin kısa süre içinde tüm kullanıcılara ulaşamsı öngörülüyor. Doğrulama sürecinin oldukça basit işleyeceği de anlaşılıyor. Kullanıcılar sadece e-posta adreslerini yazıp doğrulama e-postasının gelen kutularına düşmesini bekliyor.

whatsapp

WhatsApp için düzenli olarak yeni özellikler test ediliyor

WhatsApp için düzenli olarak yeni özellikler test ediliyor ve bunlar genellikle fazla zaman geçmeden kullanıcılara açılıyor. Bir telefonda iki hesap kullanabilme özelliğini dağıtıma çıkaran şirket, bir taraftan da sadece bir kez dinlenebilen sesli notları test etmeye başlamıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER